my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Plecat pe o alta lume

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Andy

Andy

Data de înscriere : 03/08/2010

Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:23 pm

M-am incruntat continuand sa caut,fiind atent la ce spunea baiatul
-Mda..rasa noastra blestemata,mereu e vina noastra
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:27 pm

-Asa e! am aprobat din cap,fara sa imi dau seama ca am zis cu voce tare,insa nu am regretat pentru ce am zis.
Simteam oarecum o atmosfera mai ciudata,probabil din cauza tipului ce incepuse sa devina mai agitat.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:28 pm

Mi-am muscta buza inferioara incercand sa ma calmez,coltii aparandu-mi deja
-Eh,ce sa ne faci
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:36 pm

M`am dus la capatul celalalt al raftului,incepand sa rad de propria frica.Ce tot faceam?Eram penibil...Fugeam de el pentru ca ma speria de`a dreptul cu coltii aia ai lui.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:37 pm

Am revenit la pozitia initiala stand drept,privind inainte incruntat si putin nervos,ochii stralucindu-mi intens si salbatic
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:46 pm

Am coborat cu grija de acolo de sus,fara sa fac prea mult zgomot si m`am indepartat cat de cat de el,ducandu`ma spre un raft,cautand o carte.Dupa ce am gasit`o,m`am intors inapoi,aruncand`o exact in fata lui.
-De ce nu te uiti peste cartea aia?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:48 pm

AM luat cartea,rasfoind-o cu grija,intr-un final revenindu-mi la normal,caci imi atrasese atentia
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:52 pm

M`am sprijinit cu cotul de masa din spatele meu,vazandu`i reactia.Era ca un caine ,care parea rau si se enerva repede,dar la o bucata de carne de calitate isi revenea la normal.AM inceput sa rad,apoi m`am oprit,sa nu`i atrag atentia prea tare.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:53 pm

Am sarit de pe dulap,aterizand pe picioare fara vre-un efort prea mare,continuand sa citesc,indreptandu-ma spre o masa
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:58 pm

Vazand cat de concentrat era,m`am dat din fata lui si i`am indreptat un scaun,lasandu`l sa se aseze acolo,eu punandu`ma pe altul din fata lui.Nu`mi venea sa cred ca l`am putut face sa fie mai concentrt pentru o clipa.Ma intrebam oare cat va dura.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:59 pm

M-am asezta pe scaun,puand picioarele pe masa,unul peste altul,o mana tinand-o dupa spatarul scaunului,dandu-ma usor pe spate cu el
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:04 pm

Am zambit intr`un fel mai victorias cand nu i`am mai auzit vocea,era asa liniste.I`am urmarit fiecare actiune.Cu adevarat parea concentrat si speram ca asa o va tine pana cand as fi gasit si eu o carte.M`am ridicat de la masa si am luat`o pe cea de jos,care ar fi trebuit sa fie urmatoarea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:05 pm

Continuam sa citesc fara sa mai privesc in alta parte,balasandu-ma usor cu scaunul
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:12 pm

M`am pus la loc pe scaun,rasfoind si eu cartea pe care o luasem.Am citit vreo doua pagini pana am prins ideea,apoi m`am uitat la sfarsit,citind ultimele randuri,astfel imi dadeam seama daca finalul era fericit sau nu.Asa faceam mereu.Chiar daca la inceput o carte parea super,daca finalul nu`mi placea,nici nu ma mai oboseam s`o citesc.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:14 pm

In scurt timp am terminat de citit,avand un stil foarte rapid,aruncand cartea,privind tacut pe geam
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:18 pm

Din nou...acelasi final.Am aruncat cartea jos,la fel cum facusem si cu celelalte doua carti pe care in acelasi timp le citisem.
-Deci,cum a fost,printule?l`am intrebat,zambind,stiind ca era vorba si despre un print pe acolo pe undeva.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:20 pm

-Interesanta cat de cat...oricum,bun autorul
Spun continuand sa privesc pe geam
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:25 pm

-Nu stiu cat ti`a placut,dar pe mine m`a relaxat total,mai laes ca ti`ai tinut gura in tot acest timp! am zambit,privind si eu pe geam.
De ce se tot uita acolo?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:27 pm

-Nu-.mi adu aminte de sicutia pe care ama vut-o
Spun fara sa imi misc privirea
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:31 pm

Cred ca avea dreptate,poate de data astao carte nu`l mai putea tine departe de mine.Am aprobat din cap,intorcandu`mi privirea spre el.Parea infricosator cand facea asta.Nu stiu ce ma speria la el,dar faptul ca vorbea cu mine si nu ma privea,mi se parea cam ciudat.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:33 pm

AM strans din ochi,inchizandu-i,aprinzandu-mi o tigare,privind scurt la baiat
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:43 pm

-Ma tot framanta chestia asta...Peste tot dau de tine si nu stiu exact daca tu ma urmaresti..sau daca pur si simplu e o intamplare ca ne intalnim asa des.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:46 pm

-Ce motiv as avea s ate urmaresc?Nu ma intelege gresit,eu vin doar in locurile care-mi plac cand simt nevoie.Ca esti si tu aici,nu e vina mea
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:50 pm

-Ma simt mai usurat,deci nu ma urmaresti.e mai bine acum ca stiu...dar nu te astepta ca te cred.
Am dat din umeri.Era si normal sa nu am incredere in el,cu toate ca ar fi trebuit,parea de treaba si daca ar fi avut ceva cu mine,ar fi facut`o pana acum,pentru ca eu numai cu garda jos stateam.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:52 pm

-Sa fim seriosi,dcaa vroiam ceva de la tine crezi ca as fi asteptat?Imi place sa joc cartile pe fata
SPun privind din nou pe geam
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Plecat pe o alta lume
Sus 
Pagina 2 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Castelul :: Biblioteca-
Mergi direct la: