| You don't mean anything | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Axel
| Subiect: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:16 pm | |
| Am intrat pe geam in noua mea camera. Tocmai ma mutasem in acest conac caci fusesesi dat afara din cel in care traisem pana acum. Las geamul deschis si sar pe podeaua camerei. Las ghiozdanul ce-l aveam in spate pe jos si sar in pat, pe burta. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:19 pm | |
| Tarziu in noapte,tocmai ce ma intorceam din oras.Opresc masina in fata conacului,dandu-ma jos din ea.Imbracat cu o jacheta neagra de piele,stil rock,o pereche de pantaloni negrii mulati,un maieu de aceeasi culoare si tenesi,ma confudam de-a dreptul cu intuenricul de-afara | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:25 pm | |
| M-am plictisit repede de suprafata moale a patului. Defapt ma plictisisem de camera asta. Asa faceam mereu, ma plictiseam repede de un lucru de care nu-mi pasa. M-am ridicat din pat si m-am dus la ghiozdan.L-am deschis scotandu-mi o sapca neagra apoi l-am inchis. Mi-am pus sapca pe cap.Sar pe pervazul geamului, privind o clipa luna apoi prin prejur. Sar pe creanga unui copac apoi pe asfalt. Imi acopar ochii cu cozorocul sapcii apoi imi bag mainile in buzunar. Incep sa ma indrept lejer spre strada | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:28 pm | |
| Dupa ce ama ctivat alarma la masina mea sport,neagra,bagandu-mi mainile in buzunarele pantalonilor,indreptandu-ma spre conac tacut | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:40 pm | |
| Nu eram deloc atent pe unde mergeam caci priveam in jos, fara sa fiu defapt atent la drum. Am mai facut cativa pasi si am simtit ca am facut contact cu cineva.Nu ne lovisem asa tare dar eu tot am cazut in fund,imi pierdeam repede echilibrul. Mi-am ridicat privirea incercand sa vad cine era. Dupa silueta am vazut ca era un baiat, dar nu am stat sa-l analizez. M-am ridicat in picioare, scuturandu-ma pe fund. -Scuze.zic intr-un final caci pana la urma era vina mea. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:42 pm | |
| -Nu face nimic Spun eu calm,cu vocea-mi groasa,privindu-l atent pe baiat.Ochii mei erau singurii ce se vedeau in intuneric,stralucind puternic | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:47 pm | |
| Aveam inca cozorocul tras peste ochi, pentru a impiedica sa se vada culoare rosie ca sangele ce straculea prea tare. Mereu pateam asa cand era luna plina si oamenii isi dadeau repede seama ca nu eram unul de-al lor. Cu coada ochiului am reusit sa-i observ stralucirea din ochi a baiatului. Era clar ca era si el vampir, defapt normal, de altfel nu mai era aici.Totusi era tarziu. De unde venea? Nu m-am abtinut si l-am intrebat: -De unde vii? Am rostit calm incercand sa nu-mi dau curiozitatea de gol, dar in tonul meu s-a putut simti putin. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:50 pm | |
| -Cam curios desii habar n-ai cine sunt sau eu cine esti tu. Spun ranjind pervers
| |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:53 pm | |
| Ranjesc intr-un colt al gurii. -Chiar trebe sa stii o persoana ca sa-i raspunzi la o intrebare simpla? Plus ca puteai minti. Nu te-am pus sa zici adevarul. scot limba la el, fara sa-l privesc. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:55 pm | |
| Am chicotit usor malefic,privindu-l atent.Interesant pustiul -Din oras...si nu mint | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:57 pm | |
| Chicotesc. -E ceva interesant pe acolo?il intreb caci vroiam si eu sa dau o tura prin oras in cautare de "mancare" | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 7:59 pm | |
| -Cam pustiu...toti se ascund de cand au aflat de noi Spun aprinzandu-mi o tigare | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:02 pm | |
| Oftez. Eu ce aveam de facut acum? Arunc o privire la baiat apoi ridic din umeri. Aveam sa stau pe capul lui pana ma plictiseam si de el. Ma duc in dreapta lui si-i infasor mana. -Deci unde mergem?il intreb zambind, privindu-l pentru prima data Cozorocul nu-mi mai era pe ochi asa ca puternica nuanta de rosu era primul lucru ce putea sa-l observe. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:04 pm | |
| -Oiii,cine a spus ca vei sta cu mine? Intreb incruntandu-ma,agitandu-mi mana sa-mi dea drumul | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:06 pm | |
| Desi isi agita mana nu l-am slabit deloc din stramtoare. -Laule!am tipat copilareste. N-ai pic de mila! Ma vei abandona si tu ca ceilalti? Ce te-am facut? Nici macar n-am unde sa ma duc!ma plang copilareste. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:07 pm | |
| AM injurat printre dinti,incepand sa merg spre conac,tragandu-l si pe el dupa mine,aruncand tigarea | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:09 pm | |
| -Yupy!am zis fericit, batand din palme. Mi-a scapat un chicot malefic. Mereu imi mergeau schemele astea pe oricine. Poate din cauza ca aveam moaca de copil?Am ridicat din umeri continuand sa merg in linie cu el. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:12 pm | |
| In scurt timp am ajuns in fata camerei mele,descuind-o,intrand inauntru,facand putina lumina insa foarte slab,lasand la iveala o camera cu un aspect gotic foarte rau | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:13 pm | |
| Intru vesel in camera lui si zambetul mi se sterge cand vad ce fel avea aranjata camera. -Freak.am mormait pentru mine apoi m-am intors cu fata la baiat, cu un alt zambet larg pe buze. -Deci ce facem?il intreb entuziasmat. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:16 pm | |
| -Daca nu-ti place camera mea sti pe unde e usa SPun trantindu-ma in pat,stand intins | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:18 pm | |
| -Imi place!Imi place!mint eu vesel. Nu avea sa scape de mine asa de usor. Ma duc la geam si il deschid, asezandu-ma apoi cu fundul pe pervaz. -Arunca-mi pachetul de tigari. ii zic chiar daca aveam si eu undeva prin buzunar. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:21 pm | |
| AM luat o tigare pentru mine,aruncandu-i pachetul baiatului -Nu-i vina mea daca faci cancer | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:22 pm | |
| Prin pachetul si-mi scot o tigara apoi ii arunc pachetul pe pat. -Nicio sansa.ii zic scotandu-mi bricheta din pantaloni. Imi aprind tigara apoi imi las bricheta pe pervaz. | |
|
| |
Andy
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:25 pm | |
| AM dta indiferent din umeri,aprinzandu-mi tigarea,privind inainte,in timp ce ochii mei straluceau si mai puternic,coltii aparandu-mi foarte ascutiti | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: You don't mean anything Mar Aug 03, 2010 8:28 pm | |
| Ma las pe spate afara pentru a putea privi luna. Stateam perfect intins si incercam sa-mi mentin echilibrul cu picioarele, ca sa nu cad. Trageam usor din tigara, privind atent luna plina. Speram sa treaca cat mai repede caci imi uram ochii mult prea rosii ce mi-i facea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: You don't mean anything | |
| |
|
| |
| You don't mean anything | |
|