my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Filme stupide!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Axel

Axel

Data de înscriere : 03/08/2010

Filme stupide! Empty
MesajSubiect: Filme stupide!   Filme stupide! Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 12:53 am

Era trecut de miezul noptii dar nu puteam sa dorm. Am hotarat sa ies din camera mea si sa ma duc in livingul conacului. Nu aveam chef nici sa ies pe afara caci ma durea capul de numai puteam. M-am asezat pe canapea si am dat drumul la televizor, incercand sa gasesc un film la care sa ma uit.
Sus In jos
Rose
Admin
Rose

Filme stupide! Empty
MesajSubiect: Re: Filme stupide!   Filme stupide! Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 3:16 am

Stateam pe pervazul din living privind luna muzica rasunandu-mi in urechi.Nici macar nu eram atenta ce ascultam fiind fascinata de luna.Purtam o pereche de blugi pe picior si o bluza tip barcuta.
Sus In jos
https://my-world.123.st
Axel

Axel

Filme stupide! Empty
MesajSubiect: Re: Filme stupide!   Filme stupide! Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 5:09 pm

Nu observasesi ca mai este cineva in camera. Mutam aiurea canalele caci nu era nimica interesant, nici macar un film prost cu vampiri. Peste tot numai filme aiurea, prea romantice pentru mine. Am lasat pe un post de muzica.
Sus In jos
Rose
Admin
Rose

Filme stupide! Empty
MesajSubiect: Re: Filme stupide!   Filme stupide! Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 6:19 pm

Mi-am dat castile jos plictisita vazand ca mai era cineva in camera.Doar am zambit si am privit din nou cerul fara sa zic nimic.
Sus In jos
https://my-world.123.st
Continut sponsorizat

Filme stupide! Empty
MesajSubiect: Re: Filme stupide!   Filme stupide! Icon_minitime

Sus In jos

Filme stupide!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Conacul vampirilor-
Mergi direct la: