| Legende. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Akemi
| Subiect: Legende. Joi Aug 05, 2010 5:19 am | |
| Aflasem de foarte mult timmp ca in castel exista o camera a oglinzilor. Acea camera nu mai fusese deschisa de sute de ani din cauza blestemleor care au fost aruncate peste oglinzi. Chiar vroiams a aflu ce se intyampla cu acele oglinzi, asa ca m-am aventurat de unul singur. Nu-mi pasa daca aveam sa patesc ceva pentru ca curiozitatea era prea mare. Am reusit sa deschid acea usa, dar habar n-am cum. Inauntru era intruneric beza, dar in oglinzi ma vedeam faorte bine. Din cand in cand se auzeau diferite sunete, foarte ciudate si infricosatoare, iar in unele oglinzi apareau tot felul de creaturi. M-am apropiat de o ogilnda si am atins-o, moment in care mi-a disparut reflexia din oglinda, aceasta facandu-se neagra. M-am uita speriat la ea si am facut cativa pasi in spate, in bezna din incapere. | |
|
| |
Rose Admin
| Subiect: Re: Legende. Joi Aug 05, 2010 6:06 am | |
| Auzisem multe de camera oglinzilor ca era in castel dar nu stiam pe unde.Pana la urma am descoperit si am observat ca usa era deschisa.Pasesc incet incercand sa nu fac zgomot dar se pare ca podeaua nu era deacord cu mine.Ma plimbam printre oglinzi plictisita incercand sa nu bag de seama suntele.M-am oprit in fata unei oglinzi care arata un monstru.Imi pun palma curioasa sa vad ce se intampla.In urmatoarea clipa oglinda se sparse facand un zgomot infernal iar unele cioburi ma taiasera pe mana. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Legende. Joi Aug 05, 2010 6:25 am | |
| In timp c ema plimbam printre acele oglinzi infricosataore, am auzit o oglinda spargandu-se. M-am indreptat imediat spre locul de unde se auzise sunetul si am vazut-o ep Rose, fata pe cae o tratasem la spital. Am mers repede la ea, -Esti bine? am intrebat ingrijorat. Ce s-a intamplat? | |
|
| |
Rose Admin
| Subiect: Re: Legende. Joi Aug 05, 2010 6:22 pm | |
| Ma uit la cioburile oglinzilor apoi la baiatul care ma ajutase atunci la spital.Zambesc cu jumatate de gura. -Da doar cateva taieturi..si s-a saprt oglinda cand am atinso. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Legende. Joi Aug 05, 2010 8:03 pm | |
| M-am uitat la onglinda sparta, apoi la mana ei. Sangera. -Taieturile alea ar cam trebui tratate, am zis foarte serios. Chiar in acel moment am auzit o o bubuitura puternica, venind dinspre usa. -Mda... Suntem blocati aici. | |
|
| |
Rose Admin
| Subiect: Re: Legende. Vin Aug 06, 2010 2:52 am | |
| -Superb..murmur nervoasa privind uimita oglinda.Nu pricep..de ce s-a spart cand am atinso?spun lasand la o parte ranile privindu-l pe baiat in ochii de data asta. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Legende. Vin Aug 06, 2010 5:12 am | |
| M-am asezat in genunchi pe jos si am studiiat atent cioburile sparte. Habar n-am de unde a venit acea lumina, dar eram in stare sa vad tot in jurul meu. Am luat in ciob, apoi m-am uitat spre fata, ridicand confuz din umeri. -Se spune ca aceste oglinzi au fost blestemate, fiecare dintre ele ascundeau difertie creaturi. Se spune ca daca unul dintre aceste blesteme este deschis, cel care a facut-o va avea mutl de suferit. Nu s-a spus niciodata ce se av intampla cu acea persoana, dar cred ca nu e de bine. Speram doar ca Rose sa nu fei una dintre nefericitele persoane care au eliberat blestemul. Mi-am lasat din nou privirea spre cioburile, uitandu-ma in detaliu la ele. Parca erau un puzzle. -E faorte ciudat. Chiar nu pot sa-mi explci de ce s-a spart oglinda. | |
|
| |
Rose Admin
| Subiect: Re: Legende. Vin Aug 06, 2010 7:50 pm | |
| -Sper doar ca sa nu fi eliberat vreun blestem sau ceva de genul...pentru ca o sa fie o perioada luunga de suferit.murmur privind cioburile.Ceva a fost cu oglinda aceea daca s-a spart doar la o atingere dar nu pot sa inteleg ce. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Legende. | |
| |
|
| |
| Legende. | |
|