my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Plecat pe o alta lume

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Andy

Andy

Data de înscriere : 03/08/2010

Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:09 pm

AUzind zgomotul m-am dus la geam,privind in jos
-Tu chiar nu te inveti minte?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:12 pm

Am incercat sa ma ridic dar am renuntat cand am simtit durerea ingrozitoare ce`mi apasa piciorul.Cand i`am auzit vocea am incercat sa par ca nu ma doare,privind spre el.
-Ti`am zis ca nu ma dau batut....
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:12 pm

-Da..
SPun sarind de pe pervaz,aterizand teafar,fara nici o zgarietura langa el,luandu-l in barte ca pe o mireasa,ducandu-l in camera mea,folosindu-ma de aripi
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:17 pm

M`am tinut bine de bratul lui,privind in jos.Parea foarte ciudat atunci cand nu zburam eu si am ducea alt cineva.
-Ce faci?l`am intrebat cam nesigur.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:20 pm

-Taci din gura
SPun intrand in camera,intinzandu-l pe patu-mi urias
-Deci,ce cauti aici?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:25 pm

Ma simteam de parca facusem o crima,iar el era unul din politistul de la inchisoare si ma supunea unui interogatoriu,dar nu am vrutsaii raspund...M`am simtit mult mai bine candm`a pus pe patul moale,chiar acolo am vrut sa ajung.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:32 pm

M-am asezat langa el,punandu-i mana pe picior,incepand sa-l vindec
-Astept sa vorbesti
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:36 pm

Facea din nou acelasi lucru,ma vindeca.Dar nu pricepeam deloc de ce facea asta,nu era obligat sa o faca.
-Din curiozitate,am zis incet,uitandu`mala mana lui,facand ochii mari.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:40 pm

O aura rosie mi-a curpins mana,parca luase foc
-Ai macar habar unde te aflii acum?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:44 pm

Auzindu`i intrebarea l`am privit putin confuz,luandu`mi privirea de la mana lui si uitandu`ma in jur,intr`un final uitandu`ma inapoi la brunet.
-Nu chiar...
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:45 pm

-Esti intr-un conac plin de vampiri.Sti ce ti-ar face daca ar afla ca esti aici,un inger in casa lor?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:47 pm

Cand am auzit acea fraza,am inceput sa ma panichez,incercand sa ma ridic in capul oaselor.Mai ales cand am auzit si acea intrebare,bataile inimii au inceput sa accelereze,respirand mai greu.NU stiam exact ce,dar in orice caz nu ceva de bine.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:48 pm

L-am impins inapoi in pat,privindu-l incruntat
-Potoleste'te,nu vor afla.In plus daca afla esti cu mine
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 9:54 pm

M`a inpins inapoi,asezandu`ma cu capul pe o perna,uitandu`ma urat la el.
-Sunt cu tine..si ce?De unde nu stiu eu ca m`ai adus intentionat aici?
Incepeam sa ma panichez cand ma gandeam ca sunt inconjurat de atatia vampiri.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 11:46 pm

-Serios?Aaaa,deci eu ti-am spus:haide,vin-o dupa mine ca sa-ti arat un conac de vampiri nu?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 2:39 am

-Nu,nu ai zis asta,dar stiai ca o sa te urmaresc,i`am zis nervos,gandindu`ma ca in orice secunda ar aparea o multime de vampiri in jurul meu iar eu nu as mai avea ce face.
-Si acum ce o sa`mi faceti?O sa ma inchideti intr`o cusca ?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:04 am

-Ti-am zis ca atata timp cat esti cu mine nimeni nu se va atinge de tine si taci!!E numai vina ta ca m-ai urmarit,ce sunt eu,dadaca ta sa-ti spun unde sa mergi si ce sa faci??
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:23 am

Ma usurasem cat de cat cand am auzit acea fraza din partea lui,poate chiar avea dreptate.
-Acum..e vina mea si gata,nu mai face atata tam tam.Dra nu o sa te acuze pe tine daca ma aperi?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:25 am

-Bine,fie!E vina mea si gata.In plus nu-i treaba ta ce-or sa ma acuze ei pe mine
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:35 am

-Ba e treaba mea,pentru ca din cate observ tu incerci sa ma ajuti aici,iar ei dupa ce vor afla asta..cine stie ce iti vor face?
Auzeam niste pasi,asa ca mi`am oprit respiratia sa ii aud daca veneau spre usa .
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:37 am

-Uite,putin ar trebui sa iti pese tie de chestia asta.Tu oi fi un inger oarecare insa eu nu sunt un simplu vampir
Spun auzind pasi,nefacandu-mi griji
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:41 am

-Ce vrei sa spui cu asta?
Pasii ii auzeam din ce in ce mai aproape,dar eu nu ma puteam concentra.
-Vine cineva,cred,i`am spus fiind cam agitat,si asta se putea observa din vocea mea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:43 am

-Doar stai aici si potoleste-te
S:Stapane,aveti nevoie de ceva
-Nu,sunt bine.Cand voi avea am sa te chem
S:Am sa vin numai decat
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:44 am

Incercam sa ma calmez si sa imi opresc bataile inimii ca sa pot auzi acea discutie.Tocmai ii spusese 'stapane'?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:45 am

M-am asezat pe marginea patului,aprinzandu-mi o tigare
-Vezi si tu bine ce conac e asta,camera mea cum e,asemenea camerelor unor regi.Nu sunt un vampir oarecare,in mine curge sangele primului vampir,sange pur.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Plecat pe o alta lume   Plecat pe o alta lume - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Plecat pe o alta lume
Sus 
Pagina 8 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Castelul :: Biblioteca-
Mergi direct la: