my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

You don't mean anything

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Axel

Axel

Data de înscriere : 03/08/2010

You don't mean anything - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 2:02 am

Aveam capul pe umarul sau. Mirosul sangelui ce-i curgea prin vene si gustul ce inca-l mai aveam pe buze imi dadea o singura dorinta. Nu m-am putut abtine si mi-am infipt coltii in gatul baiatului, sugandu-i usor sangele.Speram sa nu-l deranjeze gestul meu.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 2:04 am

Pnetru prima data,in atatia ani cineva ma muscase de gat beandu-mi sangele.Nimeni nu mai avuse curajul,lucru ce ma excita si mai tare facandu-ma sa fiu si mai salbatic cu penetrarile
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 2:13 am

CAnd am simtit ca penetrarile erau mai dure mi-am scos deodata coltii din el, arcuindu-mi spatele, scotand un puternic geamat de placere. Vroiam sa ma intorc la sangele ce i se scurgea pe spate dar gemetele ce-mi inundau gura nu ma lasau
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 1:25 pm

Imi simteam sangele prelingandu-se pe pielea mea alba,dandu-mi o senzatie ciudata,parca ma gadilea,continuandu-mi treaba cu baiatul
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 5:07 pm

Mi-am pus mainile pe pieptul baiatului si l-am intors pe spate, pentru a fi eu deasupra. Stiam ca cearsaful avea sa se faca de sange de la rana ce i-o provocasem. Am inceput sa fac miscari repezi de sus-jos, avand grija ca fiecare penetrare sa fie adanca.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 7:53 pm

Mi-am lasat capul pe spate,inghizand ochii,tinandu-l pe baiat de talie.Avea experienta,nu gluma.Uram virginii plangaciosi
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:02 pm

M-am lasat peste baiat, fara sa intrerup miscarile din sold. L-am sarutat apasat pe buze, apoi mi-am strecurat limba printre ele
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:06 pm

I-am raspuns la sarut,strangandu-i carnea de pe mijloc intre palmele mele
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:08 pm

Am strans din ochi cand am simtit cum imi strangea carnea. Mi i-am relaxat repede si am inceput sa ma joc cu limba lui. Nu imi oprisem miscarile din sold, dar erau putin mai lente ca inainte. Totusi aveam grija ca penetrarile sa fie tot adanci.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:09 pm

AM inceput si eu sa imping puternic in baiat,ca senzatia sa fie mai profunda,lasandu-l sa se joace cu limba mea
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:10 pm

Am scos un mic geamat, fara sa rup sarutul. Mi-am trecut un colt pe mijlocul varfului limbii sale, dandu-i sangele. I-am prins limba cu buzele si am inceput sa o sug posesiv.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:13 pm

Se parea ca baiatului ii placea mult sangele meu.Nici nu ma miram,doar aveam sange nobil de vampir prin vine
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:15 pm

Ma dezlipesc de limba baiatului, indreptandu-mi spatele. Reincep miscarile rapide de mai devreme. Imi pun mainile la sfarcurile baiatului, incepand sa ma joc cu ele
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:18 pm

Mici gemete scurte imi paraseau din cand in cand gura-Se pricepea prea bine pacostea asta
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:19 pm

Ranjesc satisfacut in coltul gurii cand ii aud gemetele. Incep sa scot si eu cateva gemete, lasandu-mi capul pe spate.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:21 pm

Cine stie,poate ca totusi avusesem dreptate cand l-am luat dupa mine in camera,chiar a meritat
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:23 pm

M-am lasat din nou peste el si mi-am dus mainile dupa gatul sau. M-am rostogolit, ajungand pe spate si el deasupra mea. I-am cuprins talia cu picioarele, continuand sa-mi tin mainile pe gatul sau
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:24 pm

Am inceput sa imping in el imedit ce eram deasupra lui,acoperindu-i gatul cu saruturi
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:25 pm

Il tineam strans lipit de mine. Mi-am lasat capul pe spate , scotand gemete scurte si dese de placere.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:28 pm

Imdiat ce l-am auzit pe baait,am intensificat penetrarile,muscandu-l de gat,incepand sa ma rasfat cu sangele lui
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:29 pm

Mi-am arcuit spatele cand i-am simtit coltii penetrandu-mi pielea. Imi placea senzatia cand simteam cum imi este luat sangele din corp si baiatul nu-l lua deloc usor. Gemetele aproape ca imi devenisera tipete de placere.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:31 pm

Imi tineam mainile pe bratele lui,strangand puternic de ele pana ce ghearele mele,si ele iesite,i-au strapuns pielea,continuand sa-i beua din snage si sa-l penetrez salbatic
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:32 pm

Era prima data cand aveam parte de asemenea sex, dar imi placea. Era dureros, dar o durere placuta. Eram obisnuit sa fiu torturat si tortura ce mi-o dadea baiatul era prea buna ca sa renunt la ea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:35 pm

In cele din urma sosise si momentul placerii absolute.AM strans puternic din ochi,lasand ca un fir de sange sa-mi curga din gura
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:39 pm

Am scos un geamat puternic atunci cand baiatul si-a dat drumul in mine. Inca mai eram in bratele lui si el inca isi mai avea coltii in mine. Am inceput sa respir greu, incercand sa-mi revin.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: You don't mean anything   You don't mean anything - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

You don't mean anything
Sus 
Pagina 5 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Conacul vampirilor :: Camere-
Mergi direct la: