my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Printre razele de lumina.

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Akemi

Akemi

Data de înscriere : 03/08/2010

Printre razele de lumina. Empty
MesajSubiect: Printre razele de lumina.   Printre razele de lumina. Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:31 am

Am intrat cu Hiro in casa.
-Deci, aici stau eu, i-am zis ranjind. Simte-te ca acasa pana vin. Promit canu stau ult, amz is, apoi i-amd at un pupic scurt pe buze.
Am fugit repede pe scari pana cand am ajuns in camera mea. Fiind singur acolo, am icneput sa sar in sus de bucurie, uitand motivul pentur care ma flam acolo.
-Uraaa! am urlat.
Nu-mi puteam cotrola fericirea, fericire care i se datora lui Hiro. Am deschis dulapul cu haine si am inceput sa caut nsite haine curate. Le-am imbracat pe primele care mi-au cazut in mana, apoi am coborat in living unde ma astepta Hiro.
-Scuze ca te-am facut sa astepti...
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

Data de înscriere : 03/08/2010

Printre razele de lumina. Empty
MesajSubiect: Re: Printre razele de lumina.   Printre razele de lumina. Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:36 am

Imediat cum am intrat am inceput sa analizez acel loc minunat,fiecare obiect in parte mi separea superb.Cand mi`a spus sa ma simt ca acasa asa am si facut,am luat loc pe o canapea,stand relaxat si privindu`l cum pleaca pe scari.Aveam sa il astept acolo,asa ca am tot analizat incaperea.Am auzit un tipat ce a venit din camera lui si nici macar nu m`a surprins.Am chicotit,apoi l`am vazut cum coboara scarile imbracat in alte haine.
-Arati foarte bine,i`am zis,admirandu`l.
Chiar arata bine,mai ales ca hainele nu erau nici ude si nu stateau lipite de corpul lui.
-Nu`ti face griji,mi`a placut sa te astept aici.
Sus In jos

Printre razele de lumina.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Printre morminte

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Raiul :: Camere-
Mergi direct la: