| Imortalizare. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Akemi
| Subiect: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:06 pm | |
| Imi placea foarte mult fotografia si mereu earm in cautare de locuri noi pe care sa le fotografiez. IN acea zis s-a intamplat sa merg in padure. Ma plimbam pe o carare cam ingusta si ma uitam de jur imprejur, cautand un lucru care merita fotografiat. In cele din urma am gasit niste flori albastre, foarte frumoase. -Perfect! am zis dupa ce am facut cateva poze. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:18 pm | |
| Ma ascunsesem dupa un copac,luand o pauza cu zborul.Era atat de bine sa revin la vechile obiceiuri.Spatele meu statea sprijinit de tulpina,eu avand ochii inchisi.La un moment dat am simtit prezenta cuiva,dar eram prea obosit ca sa imi deschid ochii.Pana la urma i`am deschis atunci cand am auzit ca un fel de blit,si oricum nu voiam sa atipesc pe acolo,mai ales intr`un loc asa...neconfortabil.M`am ridicat in picioare si m`am uitat dupa copac,observand un tip cu un aparat de fotografiat in mana.Se pare ca acela era pustiul dragut,Akemi. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:32 pm | |
| Inainte sa fotografiez altceva, m-am uitat peste pozele pe care tocmai le facusem. NU erau cine stie ce. Am oftat, apoi mi-am plimbat din nou prviirea prin jur. Trebuia sa gasesc ceva frumos. Am mai facut cativa pasi, apoi m-am asezat pe jos. M-am simtit privit si m-a cuprisn un snetiment de panica. M-am uitat in jur si am vazut o umbra langa un copac. -Cine-i acolo? am intrebat cu o voce tremuranda. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:42 pm | |
| Am zambit si mai mult cand am reusit sa ajung foarte putin cu privirea spre acele poze ce le tinea in mana.Era ceva albastru,culoarea mea preferata.Chiar reusise sa ma faca indeajuns de curios incat sa ies cu tot trupul de langa copac si sa ma apropi de el,doar pentru a vedea pozele. -Hei,Akemi,sunt eu...M`ai uitat deja? am chicotit,ajungand langa el. M`am lasat la randul meu in jos,pe iarba moale,stand langa el si privindu`l calm. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:53 pm | |
| Am stat ca pe ace oana sa aflu cine era acolo. Am rasuflat usurat cand l-am vazut pe Hiro. M-am uitat la el pna cand s-a asezat pe iarba langa mine. -Nu... Doar ca nu te-am recunoscut, am zis, afisand un zambet ceva mai indraznet. Ce faci aici? Am observat ca ma privea. Nu era bine cand facea asta asa ca mi-am lasat rapid privirea in jos. Trebuia sa fiu eu insumi si sa nu mai fiu asa de agitat. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 7:55 pm | |
| Mi`am dus mana dupa umarul lui si am privit spre poze,luand una in mana. -Pot s`o privesc?M`ai facut cu adevarat curios,il intreb,incercand sa il privesc in ochi,dar era cam imposibil cand statea cu capul aplecat. -Sa zicem ca doar ma relaxam dupa o zi stupida,iar tu? De ce oare il mai intrebasem?Nu era evident ca facea poze? | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:06 pm | |
| Imi tineam capul in jos si nu prea evdeam ce facea, dar am tresarit cand i-am simtit o mana dupa umarul meu. L-am lasat sa ia poza pe car eo vroia, ridicandu-mi capul foarte putin pentru a-l putea privi cu coada ochiului. Inima incepuse sa-mi bata foarte tare din nou. -Cautam inspiratie pentru poze... Du-Dupa cum vezi... Aaa.. SUnt foarte aiurea pozele, am zis balbaindu-ma. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:10 pm | |
| Cand am privit poza,orice zambet de pe fata mi`a disparut,eram de`a dreptul concentrat pe poza ce o tineam in mana.Iesise asa bine,mai ales din unghiul din care pozase acea floare.Si acea pata albastra din poza facea totul. -E...minunata!am zis intr`un final,indreptandu`mi privirea spre el.Unde ai invatat sa fotografiezi din unghiul asta?A iesit chiar bine si ai prins toata floarea. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:17 pm | |
| Instantaneu mi-am ridicat privirea spre el. Minunata?! Sigur vorbea despre altceva. -Ahm... Am invatat singur, am zis ridicand din umeri. Nu e mare lucru, e doar o flaore albastra. M-m uitat si eu la poza. Chiar nu mi se aprea mare lucru, doar o flaore cu petale albastre... | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:25 pm | |
| Am vrut sa o pastrez eu,pentru ca mi se parea extraordinara,insa am zis ca face o colectie cu pozele lui,ca un fel de album asa ca nu i`am cerut`o. -Da,e o floare albastra minunata,iar tu ai facut`o si mai minunata prinzandu`o in cadrul asta. Am zambit,uimit de cat de frumoasa era poza.Am luat si altele,privindu`le si pe acelea. -Vad ca ai pus accent pe floarea asta,chiar ti`a atras atentia? am chicotit,vazand ca majoritatea pozelor ce le tineam in mana erau cu aceeasi floare. -Ce zici sa pozezi si alt ceva? | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:35 pm | |
| Lui Hiro chiar ii placeau pozele si m-am decis sa i le dau lui pentru ca eu nu aveam ce face cu ele. M-am uitat sio eu la ele, apoi mi-am mutat privirea spre cer. Am dat aprobator din cap cand m-a intrebt de flaore si am zambit larg, dar m-a surprins cand m-a intrebat daca vroiam sa pozez si altceva. M-am uitat la el, privindu-l confuz, -Altceva? Ce anume? | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:44 pm | |
| Am aranjat pozele si le`am pus frumos pe iarba,privind in jur. -Uite,sunt o multime de lucruri frumoase.Nu trebuie sa te bazezi pe un singur lucru frumos,trebuie sa cauti altul. L`am apucat de mana si m`am ridicat,incercand sa`l ajut si pe el sa o faca. -Ce spui daca plecam in cautare de lucruri frumoase pe care sa le pozezi?As fi incantat sa te ajut..daca si tu vrei. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:51 pm | |
| Am dat aprobator din cap, dar cand mi-a apucat mana am simtit cum inima mea o ia razna. Eram dor eu si cu el in padure. Eram in cautarea lucrurilor pe care le-as putea fotografia, dar simteam ca nu ma puteam concentra. -Vreau, doar ca... Nu sunt suficient de bun pentru a face poze frumoase, am mintit. Adevaratul motiv era ca vroiam sa stau cu el nu sa fac poze. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 8:56 pm | |
| Inca il tineam de mana,inaintand cu pasi foarte mici prin padure,fiind atent la fiecare detaliu.Vedeam multe lucrururi frumoase,dar trebuia sa gasesc ceva extraordinar,sa ii capteze atentia si sa fotografieze.Cand l`am auzit,am inceput sa chicotesc. -Nu prea cred,pozele alea au spus alt ceva!am zambit,facandu`i cu ochiul. Brusc i`am dat drumul la mana si m`am indepartat putin de el,lasandu`ma odata mai jos,in fata unei frunze,unde se afla un fluture viu colorat. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:06 pm | |
| N-am zis nimic, doar am continuat sa merg alaturi de el, tinandu- de mana. Ma uitam si eu in jur,d ar nu-mi sarea nimic in ochi. Eram prea atent la hiro pentr a mai uita la altceva. N-am zis nimic la remarca lui, ridicand din umeri. Daca lui ii placeau, in mod sigur avea sa le accepte daca i le dadeam, ceea ce eaveam de gand sa fac. Brusc, mi-a dat drumul la mana si s-a aruncat pe jos, uitandu-se la o frunza. M-am aplecat si eu sa vad la ce se uita si am vazut un fluturas colroat. Mi-amscos aparatuld e dupa gat si i l-am intins. -De ce nu-l fotografiezi tu? | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:10 pm | |
| Am zambit,facandu`i semn sa se apropie.Asa a si facut.Pustiul a venit langa mine incet sa nu il sperie.Era perfect pentru o poza,ceva macro,sa ii prinda frumusetea si culorile.M`am uitat spre el si cand am vazut ca mi`a intins aparatul,am strambat putin din nas. -Nu,nu cred ca e o idee buna.Nu gasesti multi fluturi stand asa cuminti si daca i`as face eu o poza,apoi ar zbura si nu l`am mai prinde. I`am explicat,facandu`i semn sa il pozeze el. -Oricum,eu nu am mai fotografiat ceva de mult timp. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:19 pm | |
| M-am apropiat mai mult de Hiro. Acesta refuzase sa-i faca poza, asa ca sarcina mi-a revenit mie. -Bine, am zis soptit pentur a nu speria fluturele. Am dus aparatul al ochi, apoi am apasat pe butonul declansator, moment in care fluturele si-a luat zborul. -A zburat..., dar cred ca am reusit sa prin ceva. I-am aratat poza lui Hiro. -Sper ca nu ai de gand sa spui ca e minunata sau chestii de genul. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:22 pm | |
| Am suflat usurat pentru ca scapasem de a face acea poza.Am asteptat calm pana ce s`a auzit din nou acel zgomot,semn ca poza se facuse deja. -Sa vedem,i`am zis,fara sa bag in seama ultima fraza spusa de el. Am lua poza in mana si am analizat`o putin.Pozele de genul acela trebuiau facute repede si probabil nu a observat ca aparea si mana mea in cadru. -Ah,cine m`a pus sa`mi tin mana tocmai acolo? am tipat,observand ca poza ar fi aratat destul de bine fara mine prin cadru. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:32 pm | |
| Nici nu observasem ca mana lui a intrat in cadru. Am mers rapid la el si i-am luat poza din mana.M-am uitat incantat la ea, iar unz ambet gigantic mi-a aparut pe buze. -E superba! am zis fara sa-mi iau ochii de la ea. Studiam poza aia in detaliu, de parca nu mai vazusem in viata mea o poza. Imi placea pentru ca intrase in cadru mana lui. Mi-am mutat privirea spre el. -Imi place, am ranjit.
| |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:37 pm | |
| -Nu...Nu a iesit deloc bine.Parca cineva ar vrea sa prinda fluturele ala iar acela sunt eu.Da,da,chiar asta reiese din poza aia.Nu e frumoasa deloc.Mai bine ai arunca`o daca nu vrei sa`ti strici tot albumul. I`am zis,putin tist.Mi se parea ca se bucura intentionat sa nu ma faca sa ma simt prost,insa zambetul il dadea de gol,si chiar arata fericire pe chipul lui. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:41 pm | |
| M-am uitat urat la el. -Nu! nu arunc nimic. Poza e foarte frumoasa. Te rog, nu fi suparat pentru ca ti-a intrat mana in cadru, am zis ceva ami serios de data asta. M-am apropiat de el si l-am mangaiat usor ppe brat. -E in regula, am zis zambind din nou. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:45 pm | |
| Am aprobat din cap.Daca avea sa o pastreze,era alegerea lui. -Cred ca pana la urma nu e cine stie ce ca am aparut si eu acolo,i`am spus calm,zambind cand l`am vazut asa aproape de mine. -Ce spui daca mai cautam si alt ceva? | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:49 pm | |
| Am dat din cap. -A, inainte sa cautam altceva, vreau sa-ti dau ceva. I-am intins pozele facute recent si i-am zambit. -Te rog sa le iei. Considera-le un cadou din partea mea. Eu nu am nevoie de ele, iar tie iti plac foarte mult. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:53 pm | |
| Tocmai cand ma pregateam sa inaintez,m`a oprit faca a face vreun gest.Am ramas pe loc si am privit incantat pozele. -Esti sigur ca vrei sa mi le dai?Adica...daca o sa le iau si cumva,poate..le vei vrea inapoi,eu nu le mai inapoiez,am inceput sa ras,privindu`l atent sa ii vad reactia. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 9:58 pm | |
| -Ia-le. Nu voi avea nevoie de ele, plus ca ti le-am fauct cadou. De ce ti le-as cere inapoi? Eram fericit ca le acceptase. Imi placea sa-l vad zambind pentur ca avea un zambet fermecator. Nu m-as fi saturat sa-l privesc nicioadta.Am afisat un zambet micut pe buze si am inceput sa- privesc inistent. Evident ca nu mi-am dat seama ca facema asta,d ar eram prea prin in analizarea chipului lui. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imortalizare. | |
| |
|
| |
| Imortalizare. | |
|