|
| Imortalizare. | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:58 am | |
| Am ramas in piciaore, utiandu-ma la el. Nu-mi puteam da seama din tonul lui daca se suparase sau nu. M-amasezat pe jos, langa el. -Vreau sa le pun la album, am zis, lasandu-mi capul in jos. Dar daca nu iti plac, am sa le sterg. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:00 am | |
| Nu il priveam,insa nu pentru ca eram suparat pe el,dar incercam sa ma concentrez pe ceea ce spunea,eram curios de ce ma fotografiase.Fiind cam incomod acolo jos,ma tot miscam sa ga sesc un loc cat mai bun. -Nu e vorba de asta,pozele tale ies mereu bine,indifer ent cine sau ce e in ele,doar ca nu pricep...de ce sa ma pui in album?Ti`am zis..nu sunt model ! | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:07 am | |
| "Pentru mine esti", mi-am zis in gand. Am observat ca se tot misca pe jos. Mi-am dat jos camasa, ramanand intr-un maieul alb si i-am intins-o ca sa si-o puna sub el. -Pentru ca imi place cum ai iesit... | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:13 am | |
| Durase cam mult pana sa imi raspunda.Intre timp am luat si camasa si am pus`o sub mine,speram sa nu se supere daca se murdareste,macar ramasese el cu maieul si nu era gol.Vantul cam batea si putea raci.In sfarsit venise si raspunsul.Am zambit slab,facandu`i semn sa se aseza cu capul langa mine. -Inteleg,nu ma deranjeaza...chiar am iesit bine acolo,recunosc,am chicotit,multumindu`i apoi pentru camasa. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:20 am | |
| Am simtitadierea ceva mai puternia a vantului. M-am asezat pe jos langa el, privind cerul albastru. Faptul ca stateam pe jos langa Hiro ma incanta foarte mult. -Cu placere, am raspuns zambind. Cand mi-am intins o mana pe langa corp, degetele mele l-au atins usor pe mana. Mi-am intors imediat privirea spre el. Inima incepuse sa-mi bata, dar am decis sa nu ma mai las doborat de timiditate. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:23 am | |
| -Daca chiar iti este frig,ai de ales..ori iti inapoiez camasa ori te iau eu in brate,dar cred ca stiu ce vei alege! am zambit,luandu`l deja in brate stiind ca acela va fi raspunsul,incercand sa il incalzesc. Era frumos peisajul,cerul si locul acela,mai ales cand ma aflam cu el.Imi placea sa il protejez si sa ii ofer cei mai bun,pentru ca imi pasa de el. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:29 am | |
| Chiar stia cum sa ma surprinda si ce sa faca ca sa ma vada agitat si tensionat. Vroiam sa-i spun ca nu mi-e frig, dar n-am reusit pentru ca m-a luat imediat in brate. Acum chiar ca eram agitat si tensnsionat. Nu mai eram in stare sa fac nimic. Oare ce avea de gand? M-am uitat din nou la el, dar de data aceasta, fetel noastre erau mult mai aproape. Acum chiar i-am putut simti respiratia calda. -Imi e bine acum, am zis intr-un final. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:35 am | |
| -Nu vreau sa racesti! i`am zis,incercand sa par convingator si sa inteleaga de ce faceam asta.Am tras aer in piept,acel aer curat de pe acel camp.Inca ma gandeam cum am ieist din padurea aia si imediat am dat de campul cu maci. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:42 am | |
| Mi-am pus capul pe pieptul lui, la fel si mana dreapta. Stateam foarte bine si ma simteam foarte bine. Nu stiam de ce Hiro facea toate astea, dar in acel moment chiar nu m-a mai interesat. -Iti multumesc pentru poze, am zis incet. Sunt cele mai grozave poze pe care le-am facut pana acum. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 4:18 pm | |
| Mana mea stanga statea saub cap,iar cealalta in parul pustiului,mangaindu`l. -Daca tu spui,inseamna ca asa e!Pentru nimic,daca mai vrei..tot prin surprindere sa ma iei,am chicotit,aducandu`mi aminte ca aproape la fel faceam si eu pozele cu manechinele,ca sa le prind starile de spirit reale,nu sa se prefaca in fata unor aparate. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:50 pm | |
| Imi placea la nebunie cand se juca cu parul meu pentru ca ma relaxam complet. Am inchis ochii si mi-am plimbat usor degetul pe pieptul lui. Speram sa nu se supere, dar nu m-am putut abtine. -Am sa tin minte, am chicotit. Evident ca vroiam sa-i mai fac poze cand nu era atent.Asta era scopul meu. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 7:54 pm | |
| Incercam sa il privesc dar tot ce vedeam era capul lui,era cam greu aflandu`ma in acele pozitii.Parul lui era asa fin,m`as fi jucat toata ziua cu el.Dar de ce sa nu o fac?Oricum nu aveam de gand sa plec de acolo pana nu ma saturam si nici asta nu s`ar fi intamplat prea repede.La un moment dat i`am simtit degetul cald pe abdomenul meu rece,era asa bine acea caldura ce venea de la el. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 4:30 am | |
| Hiro continua sa se joace cu parul meu, iar pe mine ma lua incet somnul. Am deschis ochii pentru a nu adormi, dar n-am fost in stare sa-i tin deschisi prea mult pentru ca ii simteam tot mai grei. Desi continuam sa-mi plimb degetul pe pieptul lui, cu fiecare secunda care recea deveneam tot mai somnoros, adormind intr-un final. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 5:09 am | |
| La inceput nu mi`am dat seama ca a adormit dar vazand ca nu mai spune nimic am incercat sa il privesc.M`am oprit putin din mangaiat si i`am observat ochii inchisi,iar miscarile incetasera.Am zambit scurt,pentru ca oricum nu avea sa ma vada.Am decis sa il las sa se odihneasca,foindu`ma putin ca sa gasesc un loc mai bun si pentru mine dar si pentru el.L`am mangaiat din nou,dar cu miscari incete sa nu il trezesc.Ma intrebam ce viseaza. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 5:24 am | |
| Dormeam profund, dar visam. Evident ca il visam pe Hiro. Totul se petrecea pe o campie plina de flori de camp, iar Hiro statea si le privea pe fiecare in parte. Faceam cam acelasi lucru pe care l-a facut cand l-am fotografiat, dar in vis era mult mai altfel. Era perfect din toate punctele de vedere. Il rpiveam incantat si apropiindu-ma tot mai mult. Vroiam sa-l ating, sa-i simt pielea fina si sa-i... sarut buzele. Gandul acela mi-a dat cativa fiori, dar nu m-a descurajat. Cnad mi-a fos tlumea mai draga, totul s-a terminat. Am deschis brusc ochii si am observat ca eram cu buzele foarte aproape de ale lui. Nici macar nu-mi dadusem seam de asta. Il rpiveam cu ochii amri, fara sa ma misc, dar speram ca el sa nu observe. Ii simteam respiratia calda si regulata. Era frumos. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 5:33 am | |
| In tot acel timp am stat si am privit cerul,vazand ca se inoreaza.Doream intr`un fel sa il trezesc si sa il invelesc,sau sa mergem acasa pentru ca imi era tare frica sa nu inceapa ploaia,dar dormea asa frumoas.L`am privit pentru a`l admirat din nou si tocmai atunci si`a deschis ochii . -Gata somnul? l`am intrebat vorbind mai in soapta pentru ca eram aproape de el. Mi`am apropiat putin buzele,sarutandu`i nasul rece. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 5:56 am | |
| Eram cam buimac in acel moment, dar m-am trezit de tot cand i-am auzit glasul. Desi mi-a vorbit soptit, tot m-a facut sa-mi revin. Am vrut sa-i zic ceva, dar n-ama pcuat pentru ca m-a surpins, din nou. Si-a apropait buzele de nasul meu si l-a sarutat. L-am privit mirat, apoi am chicotit. Pur si simplu nu m-am putut abtine. -Ce faci? Mi s-a aprut foarte amuzanta faza, chiar daca in mod normal as fi fost foarte afectat. I-am aranjat cateva suvite de par, apoi m-am ridicat de pe jos. Nici nu observasem ca s-a innorat. -Crezi ca va ploua? | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 6:10 am | |
| Am chicotit si eu cand i`am auzit rasul dragalas. -Pur si simplu nu am nimerit buzele...trebuia sa ma intind ca o girafa asa ca am ales nasul,i`am zis amuzat de propriile`mi cuvinte.M`am ridicat in capul oaselor si mi`am aranjat si mai bine suvitele,dar le cam lua vantul. -Asa cred,a inceput sa fie si mai frig,i`am zis,luand camasa de sub mine si scuturand`o de firicelele uscate de iarba ce se prinsesera de ea.Dupa ce am curatat`o bine am asezat`o pe spatele satenului. -Ar fi mai bine sa plecam,nu vreau ca ingerasul meu micut sa raceasca,i`am zis,ridicandu`ma in picioare si tragand aer in piept. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 6:23 am | |
| Am ras si mai tare cand am auzit ce a zis. Era chiar amuzant si reusea sa ma faca sa rad. De fapt, a reusit sa m faca sanu ma mai simt asa frustrat si agitat. L-am asteptat si pe Hiro sa se ridice. Cand a facut-o, a luat camasa mea de pe jos si a scuturat-o, apoi mi-a pus-o pe umeri. Totusi, m-a surpins din noucu o replica foarte... simpatica. Mi-am lasat capul in jos si n-am mai zis nimic. Zambeam usor si m-am apropiat de el. -Hiro, nu ti-e frig? am intrebat ingrijorat. Nu vreau sa racesti din cauza mea... | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 6:34 am | |
| I`am privit rana care devenise aproape invizibila si in curand trebuia sa se vindece de tot.Simteam putini stropi reci ce imi navaleau spatele,apoi fruntea si imi alunecau pe fata.Da,deja incepuse sa ploua. -Nu,chiar deloc,am zis incercand sa par cat mai convingator. Intr`adevar era frig,dar atata timp cat baiatului ii era bine si eu ma simteam in regula. Problema era ca nu mai stiam exact drumul spre casa..si chiar asa,am fi ajuns foarte uzi,vedeam doar o gramada de copaci in fata noastra,aceea fiind padurea. -Ar fi bine sa ne grabim!i`am zis cam agitat,vazand ca ploaia se inteteste.Eu simteam cel mai bine asta caci toate picaturile cadeau pe spatele meu.L`am prins de mana si am inaintat rapid prin ploaie,ajungand imediat intre copaci.Eram mai protejati acolo decat pe camp . | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 7:55 pm | |
| Inc ateva clipe a inceput sa ploua. Storpii mari neloveau puternic pe amandoi, dar cel mai mult avea de suferi Hiro. Eam faorte sigur ca ii era frig, chiar daca mi-a spus ca nu ii era. Se racise destul de mult afara, iar el era la bustul gol. Il privean ingrijorat,d ar nu-i ziceam nimic pentru ca, oricum, n-ar fi facut cum i-as fi spus eu. Eu, unul, habar n-aveam drumul spre casa, dar speram ca Hiro si-l mai amintea. M-a luat de mana si am inaintat spre padure. Din departare se auzeau tunete puternice. Imi era destul de teama, dar incercam sanu arat asta. Frunzele copacilor ne mai fereau de ploaie, dar nu suficient. Trebbuia sa gasim un loc unde sa stam pana avea sa treaca ploaia, dar unde? Ma uitat speriat in jur si tto ce vedeam, erau doar copaci. -Hiro! am strigat si l-am strans mai tare de mana cand am auzit un tunet. Nu-mi placea sa fiu afara cand tuna. Nu putem sta aici..., am continuat incet si speriat. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Joi Aug 05, 2010 8:36 pm | |
| Si acolo simteam picaturile dure de ploaie ce ne loveau,pe langa asta auzeam si tunetele.Cerul era plini de nori,semn ca ploaia nu s`ar fi terminat prea repede.Se intunecase,asta pentru ca acei nori imensi acopereau tot soarele si razele de lumina.Din cand in cand cerul se mai lumina,asta datorita fulgerelor,urmate apoi de tunete puternice.Cunosteam cat de cat padurea pentru ca veneam destul de des pe acolo. -Stiu un loc,este defapt o cabana parasita. M`am uitat in jur si mi`am dat seama ca nu trebuie sa fie prea departe. -Hai sa mergem,vom ajunge repede,i`am spus calm,luand`o imediat din loc,ajungand in fata unei case darapanate.Ferestrele erau sparte,se vedea ca era parasita.Am intrat imediat inauntru impreuna cu baiatul,tragand aer in piept. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Vin Aug 06, 2010 5:00 am | |
| Ploaia se intetise si mia mult, iar fulgerele luminau constant cerul. Imi era teama si vroiam sa plec de acolo cat mai repede. Mi-am ridicat privirea spre Hiro, dar nu i-amz is nimic. Judecand dupa chipul sau, mi-am dat seama ca cunoastea padurea destul de bine asaca m-am lasat pe mana lui. Mi=-a spus ca undeva prin apropiere era o cabana. Abia asteptam sa ajungeme acolo si sa ne incalzim, dar cand am vazut cum arata cabana, toate gandurile si sperantele mele au disparut. Acea cabana arata in cel mai jalnic mod cu putinta si iti dadea impresia ca avea sa se daramen in roice moment. Am intrat in cabana si m-am uita tin jur. Era destul de intunecat, singura lumina care se vedea era cea provocata de fulgere. I-am dat drumul la mana si m-am indreptat spre un colt, asezandu-ma ma jos, ducndu-mi genunchii al gura si imbratisandu-i. Vremea de afara ma ingrozea si nu ma calmasem deloc, chiar daca eram adapostiti, oarecum. Priveam in jur si aveam impresia ca mai era cineva acolo si ne privea. -Hiro! am srigat in momnetul in care am auzit un tunet puternic. Vino aici, te rog. Mai putin si incepeams a plang. Nu am ami plans de foarte mult timp, dar in acel moment eram, pur si simplu, ingrozit si nu stiamc e sa mai fac. Tot ce vroiam era sa-l simt pe Hiro langa mine. | |
| | | Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Vin Aug 06, 2010 5:21 am | |
| Parea infricosator,era intuneric,nici macar un bec iar ferestrele erau sparte si se putea simti curantul.Norocul nostru era ca picaturile de apa nu ajungeau la noi,dar nu aveam sa ne uscam prea repede hainele pentru ca nu era caldura.Stiam ca se afla o sobaa pe acolo pe undeva,dar nu prea vedeam,asa ca am lasat`o balta.Am observat ca Akemi plecase de langa mine,dar nu stiam exact unde pentru ca era intuneric,insa l`am putut observa intr`un colt,stand jos atunci cand incaperea era luminata de fulgere.Cand l`am auzit,m`am dus spre el,luandu`l in brate. -Daca iti e frig sa`mi spui,voi merge afara sa caut lemne uscate,dar nu prea cred ca voi gasi. | |
| | | Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Vin Aug 06, 2010 5:30 am | |
| -Nu! am zis iemdiat si l-am prins puternic de brat. NU vreau sa pleci nicaieri. Vreau doar sa stai cu mine. Ii simteam bratele in jurul meu si mi-am putut pune capul pe pieptul lui. Il simteam foarte rece si mai ca tremura, totul din cauza mea. Ma simteam foarte prost din cauza asta. -Hiro. Imi pare rau. te rog, ia camasa mea, i-am zis si mi-am dat jos camasa. Stiam ca nu avea sa o ia, dar mai stiam ca avea sa raceasca din cauza mea. De fapt, n-am mai asteptat sa ia camasa de la mien din mana pentru ca i-am spus-o eu pe umeri, apoi m-am cuibarit in bratele lui. -Hiro... povesteste-mi ceva, am icneput incet.
off: Nu te superi daca o sa ma dau la tine... dar in adevaratul sens al cuvantului:)) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imortalizare. | |
| |
| | | | Imortalizare. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |