| Imortalizare. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 10:03 pm | |
| -Deci...cred ca nu am de ales,le voi lua! i`am zis fericit,pentru ca mie unul imi placeau acele poze. M`am lasat la nivelul lui,realizand de abia atunci ce scund era,mult mai scund decat mine.i`am sarutat usor obrazul in semn de multumire.Nu stiu daca si`a dat seama ca pentru asta am facut`o,dar i`am zambit si am luat`o din loc. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 10:10 pm | |
| Am fost socat de-a dreptul cand m-a sarutat usor pe obraz. Am ramas masca, nevenindu-mi sa cred ce mi s-a intamplat. Am ramas in loc mult si bine, dar cnd am icneput sa-mi revin, am observat Hiro nu mai era langa mine. Probabil a luat-o inainte, dar incotro? Am luat-o si eu pe carare, drept inainte. -Hiro! am stirgat. Unde esti?
| |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 10:13 pm | |
| O luasem inainte,fara sa imi dau seama ca tanarul nu mai era in spatele meu,asta pentru ca din acea padure am ajuns pe un camp cu maci.Ma fascina acel loc si eram parca sub transa cand priveam fiecare floare rosie in parte.Am rupt una usor,avand grija ca floarea sa nu stea in bataia vantului,pentru ca stiam ca petalele ei vor zbura la cat de fragile erau. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 10:17 pm | |
| Niciun raspuns. Am continuat sa merg inainte,d ar nu dadeam nicaieri de Hiro si am inceput sa ma ingrijorez. La un mometn dat am iesit din padure si am ajuns pe un camp plin cu maci. Undeva mai in fata l-am vazut pe Hiro. Mi-am dat seama ca era un moment bun sa-l fotografiez. M-am apropait incet de el si am inceput sa-l fotografiez. Eram captivat de ceea ce vedeam. -Ce frumos e, am zis pentru mien in timp ce-l fotografiam. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 10:21 pm | |
| Am vrut sa`l privesc mai de aproape,asa ca am ridicat mai mult macul ce il tineam in mana,insa petalele lui au inceput sa zboare.Nu am avut grija,de data asta trebuai sa am.Am mai luat alta floare,si alta,pana am reusit sa il tin intreg.Pe saten nu il puteam auzi pentru ca vantul batea din partea opusa si deja incepuse sa bata cam tare. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mar Aug 03, 2010 11:04 pm | |
| Hiro nici nu ma observase acolo asa ca am putut sa-l fotografiez mai mult. Dar norocul nu a fost prea mult de partea mea. Cand ma apropiam mai mult de el m-am impiedecat de ceva si am cazut, lovindu-ma la barbie. -Auch! am strgat. Nu m-a interesat ca m-am lovit, ci daca aparatul a patit ceva. Dar nu patise nimic. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 1:12 am | |
| Admiram fiecare floare in parte,pentru mine erau toate diferite si fiecare avea ceva special,chiar daca aproape totul era la fel.Am fost intrerupt de un zgomot care parea a fi facut de satenul ce tocmai ma fotografiase,insa norocul lui ca nu l`am vazut,altfel as fi ars pozele cu mine.Nu ma credeam destul de bun incat sa fiu un model. -Akemi,esti bine? il intreb putin ingrijorat,cand il vad cu fata la pamant. Ma aplec spre el ca sa il ridic. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 4:01 am | |
| Hiro a venit imediat la mine si m-a intreat daca sunt bine. S-a aplecat spre mine, ajutandu-ma sa ma ridic. -Da, sunt bine, am zis si mi-am dus mana la barbie. Imi curgea sange. Nu ai de ce sa-ti faci griji, am zis ca si cum nu as fi patit nimic. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 4:31 am | |
| Am reusit sa il ridic,tocmai atunci vazand ca sangereaza. -Aw...cred ca doare,i`am zis,privindu`i barba.Am vrut sa`l ating dar poate eram murdar pe maini si infectam rana. -Sigur?il intreb din nou,pentru ca mi se parea ca doare. L`am lasat cateva secunde singur,lasandu`ma in jos sa culeg un fel de planta de unde auzisem ca vindeca ranile. -Trebuie sa facem rost de putina apa,i`am zis,fiind la fel de ingrijorat. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 4:41 am | |
| Ma cam durea barbia, dar uitam imediat de ea pentru ca Hiro eraa acolo. Il priveam intruna, zambind. Dupa cateva clipe a plecat de langa mine,d ar nici nu am constientizat ca mi-a zis ceva. M-am trezit pur si simplu ca pleaca. Daca si-a dat seama ca l-am fotografiat, iar acum era suparat? Tot felul de lucruri imi treceau prin cap si ma agitam si mai tare. Totusi, dupacateva clipe s-a intors. -Hiro, serios.. Sunt bine. Nu iti face atatea griji. E doar o rana. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 4:49 am | |
| M`am uitat din nou la el,sangera prea tare iar in jur nu era nici pic de apa ca sa il sterg putin. -O rana mica poate fi foarte serioasa,trebuie sa o tratam acum cand nu are ce sa`ti faca. Am dat din cap in semn de "nu`ti face griji" , adaugand si un zambet sa nu par dur,caci dupa acele replici poate asta ar fi crezut. Imi venise imediat o idee daca tot nu gaseam apa in apropiere,si dura o gramada de timp sa cautam,poate singura modalitate era sa ne intoarcem.Mi`am dat tricoul jos si am rupt din el o bucata mai mica.Noroc ca nu era tricoul preferat dar si asa...tot l`as fi rupt.Ramasesem cu abdomenul dezvelit,macar acum se puteau observa orele petrecute la sala. Am impachetat acea fasie pa care o rupsesem,fiind ca un fel de servetel,apropiindu`ma de el.I`am ridicat barbia cu un deget,mai sus,astfel incat sa il pot sterge. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:05 am | |
| Oricat de mult m-as fi impotrivit, tot nu reuseam sa-l conving pe Hiro sa ma lase in pace. In cele din urma am acceptat sa fiu tratat. Am ramas surprins de-a dreptul cand am vazut ca si-a dat jos tricoul, ramanand la bustul gol. Cand i-am vazut corpul am ramas uimit de-a dreptul. Avea un copr foarte frumos, bine lucrat, umerii fiind lati. Arata superb. Imi placeau foarte mutl si patratelele de pe abdomen. Tare as mai fi vrut sa-l pot atinge... Am auzit un sunet ca si cum ar fi rupt un material. M-am uitat la el si am vazut ca si-a rupt tricoul. A impaturat o fasie mica, apoi s-a apropiat de mine. Mi-a ridicat barbia cu un deget si a inceput sa-mi stearga sangele. In momentul in care mi-a atins barbia amtresarit, iar inima a inceput sa-mi bata foarte tare. Fetele noastre erau destul de aproape si mia ca-i simteam respiratia calda. Am inchis ochii strans si am incercat sa ma gandesc la altceva, dar nu puteam pentru ca imi aparea mereu in fata ochilor chipul lui. -Hiro, nu trebuia sa-ti distrugi tricoul..., am zis soptit. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:31 am | |
| Am continuat aceleasi miscari usor,sa nu il usture.Cand am vazut ca a inchis ochii,mi`am retras repede mana,din instinct. -Te doare? l`am intrebat,sufland usor. Noroc ca il stersesem,era doar putin murdar de sange si ar fi trebuit sa ma grabesc cu acea planta,dar stiam ca o sa usture asa ca l`am avertizat. -Nu`i nimic,am destule tricouri,i`am zambit,uitandu`ma spre mana in care tineam acele frunze verzi. -O sa usture... Le`am dus spre rana,apasand usor. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:36 am | |
| Am dat din cap ca nu ma doare, dar nu-i puteam zice motivul pentru care am inchis ochii. Continuam sa-mi tin ochii inchisi, asa ca nu vedeam ce avea de gand sa faca. Tot ce am situt era ca urma sa ma usture. Habar n-aveam de ce sau din ce cauza. Brusc, am simtit cum ma ustura foarte tare barbia. Am strans din ochi si mi-am muscat buza inferioara pentru a nu urla. -Gata? am interbat fara sa deschid ochii. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:47 am | |
| Stiam ca e dureros,si eu patisem la fel.Trebuia oricum sa se bucure ca gasisem acea planta. -Trebuie sa fi mai atent data viitoare.Cum ai cazut acolo? l`am intrebat,incercand sa il tin de vorba ca sa treaca mai repede,reusind intr`un final sa termin. -Cred ca e gata,i`am spus,trecandu`mi mana prin bretonul lui. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 5:52 am | |
| Am reusit cu greu sa fac fata durerii. Hiro inncerca sa ma tina de vorba pentru a maface sa uit de ea. Si reusise. I-am explicat ca m-am impedecat de ceva, habar n-am ce si am cazut pur si simplu. Cand mi-a spus ca a terminat, am deschis ochii si l-am privit, dar imediat i-am simtit mana in parul meu. Am cascat din nou ochii cat cepele si l-am privit uimit. Trebuia sa inceteze sa ma mai chinuie in halul asta. Probabil ca nu-si daduse seama ca il placeam, iar acele atingeri inofensive proabil nu i se pareau mare lucru. I-am dat mana la o parte, apoi mi-am dus genunchii la piept. Nu m-a interesat ca aveam sa ma murdaresc de sange pentru ca oricum ma murdarisem deja. -Hiro... Iti multumesc ca m-ai ajutat, am zis soptit. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:02 am | |
| Era putin murdar,dar nici ca inainte,parea mult mai bine acum.Mi`am retras mainile cand am vazut ca mi`a dat mana la o parte,si am aprobat din cap cand a incercat sa`mi explice. -Sa fi mai atent,prin iarba asta nu se vad pietrele..probabil de una te`ai impiedicat. Am luat aparatul de langa el si l`am privit. -Ai mai facut poze? | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:09 am | |
| Am dat afirmativ din cap. Am vazut ca luat apartul si l-a ornit ca sa se uite la poze. Am sarit imediat de pe jos, uitand de toata durerea si am vrut sa i-l iau. -Nu! Da-mi-l! am strigat. Te rog. Nu vroiam sa vadaca i-am facut poze pentu ca cine stie ce ar fi interpretat. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:14 am | |
| Brusc se schimbase,parca imi ascundea ceva,dar nu eram genul care sa insiste si nici nesimtit nu eram asa ca i`am inapoiat aparatul. -Bine,cum vrei! i`am zis,uitandu`ma in alta parte,incercand sa nu par prea suparat. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:24 am | |
| Mi-a initins aparatul, dar am putut observa ca s-a suparat. Brusc, m-am simtit foarte prost. -Hiro, imi pare rau... N-am vrut sa te supar. M-am apropiat foarte mult de el, apoi l-am imbratisat. -Chiar nu am vrut. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:31 am | |
| I`am auzit vocea,isi cerea iertare.Ce frumos din partea lui,dar cred ca eu trebuai sa`mi cer.L`am simtit imediat cum m`a luat inbrate,lucru care m`a bucurat enorm. -Haide,nu m`am suparat! ii zic amuzat,ducandu`mi buzele spre obrazul lui si sarutandu`l scurt. -Trebuia sa`ti cer voie mai intai. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:39 am | |
| M-am simtit mult mai bine cand l-am imbratisat. Aveam impresia ca am dat drumul tuturor chestiilor negative din mine. Am rasuflat usurat cand mi-a spus ca nu s-a suparat, dar m-a suprins din nou cu un sarut pe obraz. -E in regula. Te poti uita daca vrei. Am decis sa-l las sa se uite. M-am departat de el si i-am intins aparatul. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:43 am | |
| L`am privit usor confuz.Acum cateva secunde reactionase altfel,nici nu m`a lasat sa ma uit si parca imi sarise in cap doar ca sa recupereze aparatul de la mine,dar acum ma lasa.Cred ca intr`adevar era in regula.Am luat aparatul si am inceput sa ma uit la poze,vazandu`le si pe celelalte pe care le stiam deja si..altele noi.Se pare ca era un tip acolo,cred ca eu eram. -Aici..sunt eu ? Cand ai facut as tea? l`am intrebat,aratandu`i pozele cu mine. | |
|
| |
Akemi
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:46 am | |
| Am stat cuminte langa el si priveam pozele. La inceput erau pozele pe care le stia si el, dar apoi au aparut cele pe care i le facusem inainte sa cad. Speram sa nu se supere pentru ca-l fotografiasem cand nu a fost atent. -Da, am raspuns incet. Le-am facut cand nu ai fost atent... Mi-am lasat capul in jos, asteptandu-ir eactia. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Imortalizare. Mier Aug 04, 2010 6:52 am | |
| Am lasat aparatul deoparte,privindu`l cateva secunde.Mi`am dus mainile la ceafa,indoind coatele si m`am alsat pe spate,pe iarba.Era cam incomod,simteam ca ma inteapa ceva mai ales ca ramasesem si fara tricou. -Cand nu am fost atent?De ce? Ce ai de gand sa faci cu ele? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Imortalizare. | |
| |
|
| |
| Imortalizare. | |
|