my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Imortalizare.

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Kahiro

Kahiro

Data de înscriere : 03/08/2010

Imortalizare. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:40 am

Imi venea sa ma dau cu capul de pereti din cauza ploii.Nu suportam sa il vad in halul ala.Atunci cand mi`a pus camasa pe umeri am zis ca mai bine o las acolo,oricum aveam sa il tin in brate si sa il protejez de frig.Mi`am lasat putin capul pe spate,pana am atins peretele de care eram sprijinit,voiam acasa.Cand i`am auzit vocea calda dupa un moment de liniste,mi`am ridicat capul ca sa ii dau atentie.
-Ce spui daca iti voi spune istoria cabanei?
Era putin horror,dar nu stiam altceva ce sa ii spun.

off: nu,nu`i nimic xD
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:48 am

Eram fericit ca Hiro imi acceptase camasa, chiar daca era uda. Consideram ca era mult mai bine decat fara nimic... Mi-a sugerat sa-mi spuna povestea cabanei, lucru care mi s-a parut de-a dreptul infricosator, dar am acceptat.
-Bine.
M-am lipit si mai mult de el, iar privirea imi era fixata undeva in fata. Fulgerele care luminau cerul, faceau obiecteel din incapere sa para foarte reale, iar tuneteleimi dadeau impresia ca avea sa se darame cabana. Am inchis ochii si l-am asteptat pe Hiro sa inceapa.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:56 am

Am tras aerin piept,pentru ca aveam destule de spus despre canaba,plus ca stiam si poveste si doream saimi aleg bine cuvintele,sa nu ma incurc,ca sa para o atmosfera cat mai placuta.Chiar daca avea sa se sperie eu eram langa el.
-Cabana asta a fost ridicata in picioare si batuta in cuie acum 100 de ani.Nu stiu daca iti vine sa crezi,dar da,a trecut mult timp de atunci.In primii ani a fost un depozit,sau mai bine spus o debara de arme si armuri pentru razboi.Localnicii le pastrau aici fiindca nu le putea gasi nimeni in aceasta padure,apoi,dupa ce razboaiele au incetat cabana a devenit un bar unde oamenii veneau sa se relaxeze.La inceput nu erau destui clinti,insaprorpietarul a inventat o legenda ca sa ii atraga pe altii.Ceea ce nu stia el era ca defapt,ceea ce inventase era pe de o parte adevarat,iar acea fantoma ce exista in imaginatia multor clienti ce veneau acolo,exista cu adevarat.Problema nu era barur,ci padurea,eaera bantuita de un spirit al focului.Bineinteles ca pe el il deranjau toate zgomotele din fiecare noapte si zi din acel bar,asa ca l`a ars din temelii.Pentru alti oameni,acela a fost un loc bun pentru asi construi vile,asta a fost acum cativa ani,cand si acelea au fost arse.Nimeni nu stia cum si de ce,dar un lucru era sigur,nu un om avea puterea asta ..ci un spirit.Ultima cladire aici a fost asta,care a fost o cabana unde oamenii inoptau si mancau aici.Multi dintre ei au murit in somn,altii la fel,arsi,pana si copacii din jurul eiau ars si ai impresia ca defapt oamenii iau taiat ca sa fie mai mult loc in curte,dar nu,sunt arsi...arsi de tot,pana si la radacini.Se spune ca spiritul inca locuieste aici in cautarea linistei.
Speram ca nu l`am speriat prea tare pe baiat,mai ales dupa ce am simtit un miros de ceva ars.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:04 am

Hiro a inceput sa povesteasca, iar eu am ascultat atent tot ce a spus, dar cu fiecare cuvant pe care il scotea pe gura, deeveneam tot mai agitat si mai speriat. Daca fantoma aceea avea sa ne omoare si pe noi pentru ne adapostiseram acolo din cauza furtunii? Am inchis ochii si am incercat sa nu ma gandesc la asta, dar, brusc, am simti de ceva ars. Mi-am ridicat imediat capul de pe pieptul lui si am prviit in jur. Totul parea neschimbat.
-Hiro... Esti sigur ca suntem in siguranta?
As fi dat orice sa plec de acolo, dar vremea de afara nu parea sa fie de acord cu mine. Continua sa ploua si nu dadea semne ca ar vrea as se opreasca. L-am strns si mai puternic in brate, air capul mi l-am pus pe umerul lui. Buzele mele erau foarte aproape de gatul lui, iar tentiatia era foarte amre, chiar daca eram speriat de moarte. Am incercat sa ma abtim pe cat posibilul, dar mirosul dulce al pielii sale ma innebunea.Nu am mai putut rezista, asa ca mi-am lipit usor buzele de gatul sau, sarutandu-l tandru si trasand pe alcorui linii umede cu limba. Habar n-am ce m-a apucat, dar nu ma puteam abtine. Gandul ca aveam sa stau acolo doar cu Hiro, pe acea vreme ingrozitoare, ma facea sa ma ganesc la tot felul de lucruri. Speram doar sa nu se supere.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:14 am

Am vazut ca era cam nesigur si speriat,asa ca l`am strans tare in brate,mirosindu`i parul.Cand mi`a pus acea intrebare,am zambit slab.
-Noua ingerii nu are ce sa ne faca,pana si el se teme de ceva!i`am spus calm,incercand sa ii explic ca nu are de ce sa se sperie.Speram doar ca a inteles si ca nu va incepe sa tremure.Imediat acelmiros a trecut,probabil se speriase de noi sau a inteles ce suntem.Deodata am simtit ceva pe gatulmeu,la inceput nu mi`am dat seama ce era si m`am panicat,dar imediat ce si`a miscat limba pe gatul meu am stiut ca era Akemi.Din nou m`a surprins,nu ma asteptam sa faca el asta.Mi`am lasta capul intr`o parca,facandu`i mai multloc pe gatul meu.Mi`am dus o mana pe spatele lui,strecurand`o prin maieul ud.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:30 am

Hiro mi-a explicat ca acelui spirit ii era frica de ingeri si m-am mai calmat, dar tot nu m-am oprit din ce faceam. Am simtit ca si-a lasat capul intr-o parte, facandu-mi mie mai mult loc. Mare greseala... Am profitat de locul pe care mi l-a facu si am continuat sa-l sarut si sa-i ling gatul. Desi paream eu foarte timid, dar cand ma desfasurat eram foarte... salbatic. Bine.. sa nu exagerez, dar nici departe. Am urcat cu sarutul spre obraz, apoi spre buze. In momentul in care i-am atins buzele m-am simtit in al noualea cer. Erau aceleasi buze moi si dulci pe care le sarutasem in urma cu ceva timp. I-am simtit si mana plimbanduse usor pe spatele meu, lucru care mi-a dat cativa fiori. Ma simteam provocat, dar nu cred ca era momentul si locul potrivit epntru asa ceva.
-Spune-mi daca vrei sa ma opresc, pana nu e prea tarziu, i-am soptit.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:37 am

Il simteam din ce in ce mai aproape de buzele mele,asa ca nu l`am oprit.I`am gustat buzele cu mare pofta,trecandu`mim limba peste ele.Mana mea ii atingea pielea putin rece,cred ca era din cauza frigului,am vrut sa il incalzesc pentru ca mainile mele erau mereu calde.Ma simteamfoarte bine asa ca nu am oprit sarutul,insa l`a oprit el cu o intrebare.
-De ce sa te opresti?Imi place..i`am spus,ranjind intr`un mod mai pervcers,ranjet pe care nu il mai folosisem pana atunci.
Dupa ce am terminat ce aveam de spus,i`am cuprins buzele intr`un sarut lung,desprinzandu`i buzele cu limba mea ce era nerabdatoare sa ii cerceteze gura.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:53 am

Deci ii placea, ceea ce era bine. M-a sarutat si el lung, apoi si-a strecurat usor limba in gura mea. Nu am ezitat si i-am raspuns imediat. Limbile noastre se jucau iontr-u mod erotic si imi creau mie fiori de placere. M-am urcat peste Hiro si am contunat s-a-l sarut in timp ce-mi plimbam mainile pe corpul lui. Era la fel de rece ca si inainte, dar stiam ca avea sa se inferbante cu timpul. De cat timp asteptasem clipa asta! Doar noi doi, singuri...
Pur si simplu nu ma mai saturam sa-i sarut buzele si sa-i mangai coprul, dar trebuia sa o iau incet.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:59 am

Ii simteam limba cum se juca cu a mea iar asta m`a facut sa continui sarutul si sail fac si mai interesant.II muscam din cand in cand buzele,dar nu tare,nu voiam sa simta durere,doar placere,sa se simta bine si nu sa se sperie.Mi`am miscat mainile pe abdomenul lui,urcand spre sfarcuri.Am inceput sa ma joc usor cu ele intre degete,pana ce am simtit ca s`au intarit.Voiam sa le musc,dar am preferat ca mai intai sa termin sarutul.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:26 am

Simteam ca ii placea si eram hotarat sa-i provoc si mai multa placere. I-am simtit mainile plimbandu-se pee abdomenul meu,apoi urcand usor spre sfarcuri. Se juca usor cu ele, lucru care ma facea sa simt fiori placuti. Ma excitam destul de repede, mai ales daca cealalta persoana stia cum sa faca asta. Brusc, am uitat complet de vremea de afara. Il vroiam pe Hiro si nimic mai mult.De la buze am coborat din nou spre gat, apoi spre piept. I-am sarutat pieptul, "savurandu-l", apoi am inceput sa-i ling, pe rand, sfarcurile. Chiar eram hotarat sa-i provoc palcere.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:31 am

Sarutul se incheiase dar nu s`a oprit de tot,i`am simtit buzele calde ce coborau pe gatul meu unde m`a sarutat si acolo.Simteam cum incetul cu incetul trupul meu incepea sa se incalzeasca,asta din cauza placerii pe care o simteam in acel moment.Cand mi`a lins sfarcurile,am inghitit in sec,nu pentru ca imi era teama ci pentru ca ma facea sa cer mai mult.Nici eu nu l`am lasat deoparte si am continuat sa ma joc cu sfarcurile lui deja intarite.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Imortalizare.   Imortalizare. - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Imortalizare.
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Imprejurimile castlului :: Padure-
Mergi direct la: