my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Printre morminte

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Axel

Axel

Data de înscriere : 03/08/2010

Printre morminte - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Printre morminte   Printre morminte - Pagina 5 Icon_minitimeSam Aug 07, 2010 9:37 pm

M-am oprit o data cu el si l-am privit. Oare cat de sus se putea duce?Ma macina aceasta intrebare, desi puteam zbura, nu puteam foarte sus. Am sarit in sus si am inceput sa ma inalt inspre baiat. El deja ajunsese la un nor. Continuam sa ma inalt pana cand m-am oprit. Mai aveam vre-o trei metri pana la nor dar nu puteam mai sus de atat. Il priveam atent ca sa-i observ urmatoare miscare. Puteam sa-l dau jos de acolo, dar pentru asta ar fi trebuit sa-l ranesc si nu aveam chef.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Printre morminte   Printre morminte - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 09, 2010 3:55 am

Am observat ca ma urmareste dar intr`un timp s`a oprit.Era destul de aproape de mine,dar nu incat sa ma poata prinde.Ori planuia ceva,ori chiar nu putea ajunge la mine.Am decis sa cobor la el,insa am avut grija.I`am "picat" exact in fata,insa apoi am inceput sa cad,facand asta intentionat ca sa ma indepartez de el cat mai repede.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Printre morminte   Printre morminte - Pagina 5 Icon_minitimeLun Aug 09, 2010 4:00 am

Am vazut ca a coborat exact in fata mea. Cand am vrut sa-l prind a inceput sa coboare. M-am lasat sa cad ca sa-l ajung, dar el cadea mai repede ca mine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Printre morminte   Printre morminte - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Printre morminte
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
 Subiecte similare
-
» Printre razele de lumina.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum