| Printre morminte | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 2:30 am | |
| Incepuse sa ma intereseze ceea ce spunea el,asa ca l`am privit cu atentie,asteptand sa termine ce are de spus. -De abia acum imi spui?Iar eu tot timpul asta ..am stat cu garda jos. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 2:32 am | |
| CHicotesc. -Nu-ti fa griji ca daca nu-mi faci nimic, nu-ti fac nimic. zambesc. Niciodata nu incep o lupta fara un motiv calumea. Daca cineva da in mine, atunci reactionez. ridic din umeri. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 2:34 am | |
| Ma usurasem la spusele lui,pentru ca nici mie nu`mi placea sa incep o lupta fara motiv,insa continuam daca eram provocat sau daca incepea si el. -Deci..sunt in siguranta,nu?chicotesc. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 2:36 am | |
| Dau afirmativ din cap. -Numai daca nu ai chef de lupta. ridic din umeri. Jucam o prinselea? Cu puteri?zambesc | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:37 am | |
| -Fi sigur ca nu,i`am soptit la ureche,lasandu`mi capul intr`o parte si privind in alta parte,cand aduce aminte de puteri. -Cu puteri,zici?Eu..nu am...adica,decat cu aripile am ramas,puterile mi`au fost suspendate. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:42 am | |
| Oftez adanc. -Cum asa?intreb curios. De catre cine?zambesc, vorbind pe acelasi ton curios | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:44 am | |
| -De catrre un inger cu un grad mai mare,i`am spus pe acelasi ton,ridicandu`ma in capul oaselor. -Dar accept,sa sti,pentru ca sigur o sa fie amuzant! Dintr`o data aripile mi`au aparut la spate,ridicandu`ma in picioare. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:50 am | |
| L-am ascultat atent apoi am zambit satisfacut cand a zis ca accepta sa ne jucam. M-am ridicat in picioare si m-am intins. Ochii mi s-au facut iarasi de acel rosu stralucitor si coltii mi-au iesit. -Cine pe cine? | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:54 am | |
| L`am privit din cap pana in picioare atunci cand s`a ridicat,observandu`i din nou aceeasi privire si acei ochi rosii. -Eu primul pe tine,daca va fi usor vom continua,daca nu...ma dau batut. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 3:56 am | |
| -N-am sa te iau usor!ii zic lasandu-mi capul intr-o parte si alta. Ii dau un sarut pe gat si apoi sar intr-un copac. Incep sa sar repede din creanga-n creanga. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:03 am | |
| Acea replica si acel sarut m`au facut sa zambesc malefic,tinandu`mi mainile in san cateva clipe,ca sa isi ia ceva distanta.Deodata m`am ridicat in aer,destul de sus,asta numai ca sa vad pe unde a luat`o.Era cam greu pentru mine sa observ pe acel intuneric,asa ca m`am lasat mai jos.Noroc ca aveam auzul dezvoltat si am putut auzi fosnete,dandu`mi seama ca era inca in copac.La inceput m`am ghidat dupa sunete,apoi l`am vazut din departare si am zburat destul de repede spre el,incercand sa il prind din urma.Era cam greu sa ma apropii de copaci pentru ca imi puteam sfasia aripile.Alesese un loc bun,probabil numai daca cobora jos sau daca se oprea il puteam prinde. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:05 am | |
| M-am uitat cu coada ochiului la el cand era mai aproape de mine.Nu era corect daca alergam numai in copaci asa ca m-am hotarat sa intru pe teritoriul sau.Am sarit in sus si am ramas in aer, incepand sa plutesc repede ca sa ma departez cat de mult pot de baiat | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:07 am | |
| Ma surprinsese faptul ca putea face acel lucru,deci as fi avut un dezavantaj atunci cand ar fi fost randul meu,asta numai daca il prindeam.Acum ca era in aer am zburat si mai repede,miscandu`mi aripile cu o viteza foarte mare,inaintand la fel de repede. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:08 am | |
| M-am intors cu fata la el, zburand cu spatele. -Ce vrei ca sa ma prinzi? Daca ma prinzi fac orice!ii zic si deodata cad. Aterizez in picioare pe pamant si incep sa fug. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:14 am | |
| Cand l`am vazut ca s`a intors cu fata am crezut ca incetineste,dar nu a facut`o.De ce spusese acele lucruri?Nu era sigur ca o sa`l prind? -Mai intai sa te prind,apoi ma mai gandesc!i`am zis,apropiindu`ma de pamant,evitand fiecare copac in parte.Eram la un metru de pamant si il atingeam suor cu mana.De odata m`am ridicat in aer,foarte sus,apoi am aterizat in fata baiatului. -Bau! | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:17 am | |
| Am tresarit si din reflex am sarit inapoi. Mi-am revenit repede si am sarit intr-un copac. Imi place sa fug de el si daca nu ma prindea curand aveam de gand sa-mi folosesc si celelalte puteri. -Nu ma mai speria!i-am zis si am inceput iarasi sa sar printre copaci. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:19 am | |
| Tocmai cand am vrut sa`l prind,s`a intors si s`a dus din nou in copac.Am decis sa o iau si eu pe acolo,dar fara aripi,asa ca au disparut.Am inceput sa alerg pe jos,fugind la acelas nivel cu el,numai ca eue eram pe pamant,iar el in copac. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:22 am | |
| Il priveam de sus cum alerge exact la aceeasi viteza cu mine Nu mai eram atent pe unde alergam asa ca am reusit sa ma lovesc cu capul de trunchiul unui copac. Mai aveam putin si atingeam pamantul dar am disparut si am reaparut in copaci. Initial nu vroisem sa folosesc teleportarea, dar nu aveam de gand sa-l las sa ma prinda asa repede. Am inceput din nou sa alerg, frecandu-mi capul caci ma durea de muream | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:25 am | |
| M`a bufnise rasul,insa am si regretat ca nu a cazut,il puteam prinde daca eram mai atent.M`am prins de o creanga si m`am ridicat intr`un copac,incercand sa il prind din urma.Distanta dintre noi ramanea mereu de 2 copaci,nu puteam accelera mai mult.Trebuie sa imi fac un plan,dar era greu fara puterile mele. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:27 am | |
| L-am privit o clipa cu coada ochiului vazand ca mai repede nu poate alerga. Mi-am incetinit ritmul caci oricum nu aveam de gand sa-l fac sa ma fugareasca toata noaptea. Se parea ca fara puterile sale nu putea sa ma prinda. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:30 am | |
| Am sarit de pe o greanga pe alta,apropiindu`ma foarte repede acum de el.Am sarit in alt copac,pe o ramura mai inalta,apoi exact in spatele lui,nici la un metru,prinzandu`l de brat. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:32 am | |
| Am continuat sa alerg pana am auzit ca venea din ce in ce mai aproape. Intr-un final ma prins de brat si m-am oprit.Ma intorc cu fata la el si zambesc. -Yey! Acum eu pe tine? Sau terminam aici?zambesc | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:35 am | |
| Am rasuflat usurat ca l`am prins,in sfarsit reusisem si asta doar ca incepuse sa incetineasca ritmul. -Cred ca e randul tau,asa am spus,nu? I`am dat drumul si am sarit din copac,cazand in picioare,aripile aparandu`mi,luandu`mi zborul. | |
|
| |
Axel
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 4:39 am | |
| L-am privit atent cum a coborat si si-a scos aripile. La inceput credeam ca va alerga pe pamant. Cand i-am vazut aripile mi-am dat seama ca va zbura. Dupa ce si-a luat zborul am inceput sa alerg prin copaci, pe sub el. | |
|
| |
Kahiro
| Subiect: Re: Printre morminte Sam Aug 07, 2010 9:34 pm | |
| Ma uitam fix la el,urmarindu`l cu privirea sa vad ce face.Oare se putea clona?Acea intrebare imi dadea fiori asa ca nu am mai zburat inainte sau inapooi,ci am inceput sa ma inalt si mai mult,zburand in sus,atat de sus incat ajunsesem la un nor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Printre morminte | |
| |
|
| |
| Printre morminte | |
|