my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Departe de intuneric

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Kahiro

Kahiro

Data de înscriere : 03/08/2010

Departe de intuneric Empty
MesajSubiect: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:10 am

-Acasa,in sfarsit!
Ma arunc pe pat nu inainte sa imi admir noua camera.Ce bine era acasa,pat moale,totul bine si relaxant.Imi ascund chipul dupa palme ca razele soarelui sa ma lase cateva secunde sa ma gandesc,apoi ma ridic in capul oaselor si sar din pat. Mi`am amintit,aveam musafiri azi,nu stiu daca erau poftiti sau nepoftiti,insa nici nu ii cunosteam.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:12 am

Habar n-aveam ce cautam eu mai exact intr-un astfel de loc,insa am cautat o camera a carui numar il aveam scris pe un bilet.Gasind-o,am batut in usa asteptand
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:12 am

Eram o fire foarte curioasa si imi placea sa cunosc foarte multe lucruri, in special oameni noi. Ma plimbam pe langa niste usi, dar m-am oprit in fata uneia dintre ele. Am batut usor, apoi m-am lipit de perete, asteptand sa mi se deschida usa. Speram doar sa nu deranjez.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:16 am

"Deja au sosit?" ma intreb,auzind nu dupa mult timp bataile in usa. Mai privesc o data camera si observ ca era in regula,destul de ordine,speram sa fac o impresie buna,sau nu stiu...Aveam sa vad cu cine voi vorbi.Ma apropi de usa din lemn lacuita si deschis,imaginandu`mi ca ar trebui sa fie mai multe persoane,dar nu,era decat una .Deschid mai larg usa si trec putin de prag,insa observ si a doua persoana.Le analizez pe amandoua,ce diferite pareau,sau poate era doar impresia mea .
-Buna ziua! isi face prezenta tonul meu putin gros.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:18 am

Mi-am indreptat imediat privirea ca de gheata spre el,accentuata de negrul din jurul ochilor,analizandu-l din cap pana in picioare
-Salut
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:20 am

Intre timp a mai aparut un tip. Ma gandeam ca era la feld e curios ca si mine si vroia sa cunoasca oameni noi. L-am analizat din cap pana-n picioare, apoi am auzit usa deschizandu-se. M-am dezlipit de perete si m-am dus langa celalalt tip.
-Buna ziua, l-am auzit pe tipul care ne deschise usa.
M-am uitat la el, studiindu-l atent. Era ceva mai inalt decat mine. Am zambit.
-Buna ziua, am zis la randul meu, facand o plecaiunea usoara cu capul. Imi cer scuze daca va deranjez.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:23 am

"Hehe,ce dur a fost..." am gandit,referitor la salutul din partea brunetlui.Ce trebuia sa fac?Cunostinta?Sau ce?Primisem doar informatia ca cineva va veni,cu ce scop,nu stiu.
-Nu,nu ma deranjeaza nimeni,haide inauntru!
Ma dau in sfarsit din fata usii ca sa poata intra si astept sa vad daca are cineva ceva de spus,pentru ca eu nu intelegeam mai nimic din toate astea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:26 am

AM intrat in camera,tinandu-mi mainile in buzunarele de la pantalonii negrii mulati,purtand o jacheta de piele in stil rock aceeasi culoare si un tricou la fel
-Uite,am venit pentru asta
Spun arucand pe masa anuntul cum ca el ar vrea sa intre intr-o trupa
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:26 am

Am observat ca tipul a fost confuz de-a dreptul, asa ca nu am acut nicio miscare. Ma gandeam ca din moment ce i-am facut eu vizita, trebuia sa-i spun motivul.
-Ahm, am inceput ezitand. Ma numesc Akemi si am venit aici pentru ca... Vroiam sa cunosc lume noua. Situ ca pare ciudat, dar asta e adevaratul motiv, am zis fara sa mai respir.
Nu situ de ce m-am panicat asa, dar nu vroiams a se interpreteze gresit actiunile mele. Am icnercat sa zambesc, privindu-l pe tip, dar fara sa ma misc din loc.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:31 am

Mi`am trecut usor mana prin par,cam aglomeratie si nu eram chiar obisnuit.Am inchis usa dupa ce au intrat amandoi ,afisand un zambet cam sters pentru ca trebuia sa ii privesc pe amandoi,sa fiu atent la ei.
-Ok,pricep ideea si nu e una rea,eu sunt Kahiro,sau mai simplu..Hiro! ii zambesc satenului observand ca era cam incordat,apoi imi duc privirea spre acel bilet,aducandu`mi aminte cam despre ce e vorba.Il iau in mana si incep sa il studiez,deci asta era.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:34 am

Intr-un final am intrat, iar tipul a inchis usa in urma noastra. M-am uitat in jur, stuiind atent camera. Era foarte frumos aranjata si foarte... ordonata. Sau cel putin asa mi se parea mie. M-am asezat pe canapea si mi-am lasat capul in jos. Aflasem ca ep tip il chema Hiro. Dragut nume...
-Incantat, am zis si mi-am ridicat privirea, moment inca r el-am vazut citind ceva.
Nu vroiam sa-l intrerup asa ca mi-am lasat din nou privirea in jos si n-am mai zis nimic.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:35 am

M-am asezat pe pervaz,privindu-l atent pe pustiul timid,ranjind in coltul gurii
-Andy,incantat
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:39 am

-Si eu...Si ce scrie pe biletul asta?Imi traduci? il intreb pe brunetul care tocmai se prezentase..dupa un moment de liniste,fara sa observ ca o mare parte din scris se afla pe spate.Ma asez cu fundul pe o masa mai joasa,uitandu`ma la el cu coada ochiului.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:41 am

-Ma intrebi pe mine?Nu tu ar trebui sa sti mai bine?Doar e anuntul pe care l-ai dat ca vrei sa canti intr-o formatie,sau ai si uitat deja?
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:44 am

Am dat din cap in semn de "incantat de cunostinta", apoi mi-am plimbat din nou privirea prin camera. Mi-am mutat din nou privirea spre Hiro care se asezase cu fundul pe masa. L-am analizat din nou, cat am putut de discret. Pur si simplu ma intimidam in fata lui. Foarte rr mi se intampla asa ceva... Mi-am mutat privirea spre tipul care tocmai se prezentase, Andy. Intre mine si el era o diferenta ca de la cer la pamant...
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:45 am

-Dar..hmm..asta a fost demult! soptesc cat pentru mine,lasand biletul deoparte.
Ma ridic in picioare si ii privesc pe amandoi.
-Ok,deci..mai intai am niste musafiri de servit asa ca...doriti ceva de baut?
Ii intreb cu zambetul pe buze,lasandu`ma putin mai jos,in fata lui Akemi,ce parea cam tacut.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:47 am

-Ei bine,daca era demult atunci n-am ce cauta aici.Ma duc acasa
Spun dezlipindu-ma de pervaz,indreptandu-ma spre usa
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:49 am

-Ah,lasa`ma sa inteleg...Ai batut atata drum pana aici si..defapt te dai batut? Mie imi place sa o iau usor si sa arat cat de cat ca sunt o gazda buna.
Ma ridic din nou la nivelul meu normal si imi indrept privirea spre usa,apoi spre bilet,luandu`l in mana.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:50 am

Imi placea vocea lui Hiro.. era foarte placuta la auz. Am tresarit cand l-am vazut aplecandu-se putin in fata mea. M-am uitat la el cu ochii mari, apioi am zambit timid. Doamne.. ce prost puteam fi! IOn viata mea nu ma intimidasem asa de repede ca atunci.
-Ahm... Sigur. Putin apa as vrea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:51 am

-Uite care-i faza,nu sunt genul sa astepte dupa un lucru,in nici un caz,cred ca ai observat si tu.Vroiam un raspuns cat mai curand caci raman fara turnee daca nu gasesc pe cineva.Nu vrei,asta e,caut in alta parte
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:55 am

Incep sa chicotesc la raspunsul tipului.
-Doar apa,piciule?Hai ca ai voie si ceva alcool,ii zic din nou,chicotind iar.Insa numai putin,ii zis,si ii scot limba,observand din nou ca era cam incordat,sau poate asa era firea lui.
-Andy,uite care e faza,de mult am incercat sa caut un loc unde sa ma simt si eu bine...nu vreau sa par cam nesimtit,dar nu pot accepta asta pana nu te cunosc mai bine.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:56 am

-Andy Sixx,incantat
Ma prezint eu cu tot numele,intinzandu-i mana,stramband putin din gura si perce-urile mele odata cu ea
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:58 am

-A? am intrebat uimit.
Alcool... Nu aveam de ce sa refuz, plus ca putin alcool nu mi-ar strica, dar stiam ca aveam sa o iau razna usor si nu vroiam sa fac o scena acolo. Mi-am ridicat din nour privirea spre el.
-Bine... Putin alcool...
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 7:59 am

-Mda,cum o fi....pentru mine tot Andy ramane.
Intind mana si o strang usurel,facandu`i cu ochiul.
-Ce spui daca ramai sa nu cunoastem cu totii mai bine,sa bem ceva,in plus..nu cred ca am mai avut o conversatie asa bogata de multi ani..Si oricum,pustiul ala dragut de acolo ti`a luat`o inainte.
Fara sa mai zic ceva,ma indrept spre bar,cautand o sticla de whisky.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:03 am

AM privit spre pusti,zambind in coltul gurii pervers
-Da...de ce nu...ceva alcool n-ar strica
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric Icon_minitime

Sus In jos

Departe de intuneric
Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Raiul :: Camere-