my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Departe de intuneric

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Kahiro

Kahiro

Data de înscriere : 03/08/2010

Departe de intuneric - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 5:25 am

Tocmai am vrut sa ii spun ca mai bine o luam din loc si ne grabim,pentru ca doream sa ii arat multe lucruri.Cine stie,poate pleca si nu ne mai vedeam niciodata,macar cateva clipe frumoase sa petrec cu el.Brusc l`am vazut cum se ridica pe varfuri si aproape ca mi`aajuns la buze.Ba nu ,chiar asta a facut,ajunsese la buzele mele..si mai mult..ma sarutat.Am fost de`a dreptul socat pentru ca nu ma a steptam la una ca asta de la un pusti asa timid ca el.Imi dadusem seama ca era indragostit de mine,dar nu eram sigur de asta.L`as fi sarutat mai de mult,chiar inaintea lui dar imi era teama sa nu reactioneze ciudat si sa plece,fara macar sa ii e xplic ce simt pentru el.Acel sarut a durat doar o secunda,dar pentru mine parca trecusera minute,ba chiar ore.Cand l`am vazut ca s`a intors cu spatele,m`am simtit putin prost.Poate se astepta sa reactionez si eu cumva darcnu am facut`o,pentru ca ma socase.
-Akemi..i`am rostit numele usor,punandu`i mana pe umar.
Il simteam cum tremura si incercam sa aflu ce a patit.Sa fi fost de la sarut.
-Akemi,nu trebuie sa`ti ceri scuze sau sa`ti para rau,orice ai face eu o sa te iert.Dar acum...chiar nu trebuie sa`ti para rau.
Incercam sa ii explic ca sa nu se simta asa,si mi`am dat seama ca singura modalitate era sa il sarut la randul meu,sa vada ca nu m`a deranjat.
Dintr`o miscare l`am intors cu fata la mine si l`am imbratisat,simtindu`i tricoul ud,dar nu m`a deranjat asta.Mi`am lipit buzele de ale lui si l`am sarutat apasat.Mi`am inchis putin ochii,dar nu de tot,ca sa il pot vedea.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 5:48 am

Habar n-am ce a fost in capul meu cand l-am sarutat, dar pur si simplu nu m-am putut abtine. Buzele lui erau prea hipnotizante si ma faceau sa vreau sa i le sarut tot mai mult. Regretam ceea ce facusem. I-am simtit mana pe umarul meu si am tresarit, bataile inimii accelerandu-se. Ochii mi se inlacrimasera, dar am reusit sa-mi opresc lacrimile sa se scurga pe obraji. AM auzit vocea calda a lui Hiro,d ar nu am indraznit sa ma intorc cu fata la el. Imi era rusine si nu-l mai puteam privi in ochi. Dupa alte cateva clipe l-am auzit spunandu-mi ca nu trebuie sa-mi para rau si ca ma iarta indiferent de situatie. Probabil ca mi-a spus astea pentur nu ma face sa ma simt prost. Tot nu m-am intros cu fata spre el, dar nici nu a fost nevoie pentru ca m-a intors el. Am cascat ochii cat cepele. Hiro si-a apropiat buzele de ale mele, sarutandu-le mult mai apasat decat o facusem eu. Nici n-am fos tin stare sa-iraspund la sarut pentru ca eram socat. Nici nu mai stiam de mine si eram sigur ca visam. Am inchis ochii si mi-am dus mainile dupa gatul lui doar pentu a ma sigura ca e era. Da. Totul era real, iar Hiro imi saruta buzele. Dupac eva timp, i-am aspuns la sarut, dar o faceam foarte incet si timid. Tot nu-mi revenisem din soc, iar inima continua sa bata foarte tare. Eram sigur ca ma inrosisem la fata. Mi s-a facut foarte cald. Hiro avea mainile in jurul corpului meu pentur ca ma imbratisase. Chiar stia ce sa faca ca sa ma vada agitat si rupt de realitate.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 6:04 am

Imi placea sa ii simt din nou buzele lui dulci si nu am oprit prea repede sarutul pentru ca ma simteam minunat alaturi de el.Am observat cum si`a inchis ochii si si`a dus mainile dupa gatul meu.Asta ma facuse sa continui pentru ca mi`am dat seama ca si el vrea asta mai ales cand am simtit ca raspunde la sarut.Eram fericit ca nu ma sarutase din greseala si acum regreta ca ii oferisem si eu un sarut.Il simteam cald,parca era o soba plina cu lemne ce ardeau in el,poate chiar asa se simtea.I`am putut observa si obrajii rozalii,tot din cauza sarutului erau cu siguranta.Intotdeauna cand ma aflam in preajma lui atat de aproape reactiona la fel:era agitat,timid,se incalzea foarte repede.De acum incolo as fi putut ghici cum ar reactiona daca i`as spune cateva vorbe dulci si i`as mai oferi si cate un sarut pe deasupra.Dupa putin timp mi`am dezlipit buzele de ale lui,insa il tineam strans in brate.As fi vrut sa continui sarutul dar aveam nevoie de aer.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 6:14 am

Buzele lui chiar erau dulci si moi. Nu-mi venea sa ma mai opresc din sarut, chiar daca simteam cum ma topeam in bratele lui. Nu ma interesa ca nu mai aveam aer. Il vroiam pe el si nimic altceva. Hiro a oprit la un moemtn dat sarutul, dar nu mi-a dat drumul din imbratisare. L-am strans puternic si mi-am pus capul pe pieptul lui. Eram fericit, dar habar n-aveam cum sa ma manifest. Am inchis doar ochii si i-am ascultat bataile inimii. Ma simteam atat de bine la el in brate. Ma simteam protejat si ma facea sa uit de tot.
-Hiro, iti multumesc ca esti aproape de mine... Si ca... nu m-ai respins, am zis soptit.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 6:21 am

Gurile de aer mi`au fost de mare ajutor,pentru ca bataile inimii incepusera sa accelereze in timpul sarutului,spre sfarsit cand simteam ca raman fara respiratie.Cu timpul bataile erau normale,ca inainte.L`am simtit aproape de pieptul meu,asa ca mi`am lasat capul pe capul sau,inchizandu`mi ochii.In acelasi timp i`am auzit si vocea lui si am schitat un zambet.Frumos din partea lui sa spuna acele cuvinte.
-Promit ca voi fi mereu alaturi de tine,i`am zis tot in soapta,insa eram sigur ca ma auzit pentru ca era atat de aproape de mine.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:09 pm

Continuam sa-mi tin capul pe pieptul lui si sa-l strang puternic in brate. Chiar nu ma interesa daca lumea se holba la noi, desi stiam ca asta si faceau. Hiro era cel mai mportant acum. Am zambit cand l-am auzit ce a zis.
-Si eu, am zis la randul meu, tot in soapta.
Mi-am ridicat capul spre el, privindu-l, inca timid, dar zambind. Puteam vedea cum ii sclipeau ochii negri. M-am ridicat din nou pe varfuri pentru a-l saruta. I-am simtit buzele dulci si moi, iar inima mea a luat-o razna din nou.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Aug 05, 2010 8:27 pm

Acele cuvinte pe care tocmai le pronuntase m`au facut sa ma simt cel mai fericit.Simteam cum suntem inconjurati de priviri,dar nu le`am dat importanta.Tot ce imi doream era sa fiu alaturi de Akemi.S`a apropiat din nou de mine si m`a sarutat,iar eu nu am putut sa nu`i raspund.Mana mea stanga statea pe spatele lui,iar cealalta la ceafa acestuia,continuand sarutul dulce oferit de el.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:08 am

Am simtit mana usoara a lui Hiro pe spatele meu, mangaindu-ma usor. Am simtit fluturasi in stomac in mometnul in care mi-a atins ceafa. Mda.... ceafa si gatul erau punctele mele slabe si merue ma excitea cand cineva ma atingea sau saruta in acele zone. I-am dat rapid mana la o parte, dar am continuat sa-l sarut. Nu m-as fi sarutat niciodata de buzele leu. Imi placea acel gust dulce pe car eil aveau, dar trebuia sa ma opresc. Imi era teama. M-am departat de el si am luat-o inainte, tinandu-mi capul in jos. Trebuia sa-mi fac ordine printre ganduri si sentimente. Desi am putut simti sinceritatea cu care Hiro mi-a spus acele cuvinte, tot nu am fost foarte convins de ele. Multa lume imi spusese si ianinte ca avea sa raman alaturi de mine pentru totdeauna, dar totul s-a sfarsit dupa doar cateva saptamani. NU mai vroiam asa ceva, chiar daca simteam nevoia sa iubesc din nou. Atunci a fost prima data cand m-am indragostit la prima vedere, dar nu eram singur de sentimentele mele. De ce oare?Mergeam ingandurat, tinandu-mi capul in jos si nefiind atent pe unde emrgeam. Nu-mi mai apsa de nimic. Vroiam doar sa ma gandesc, dar la ce ma gandeam? La nimic, absolut nimic. Ma simteam foarte ciudat. Nici macar nu stiam cum sa-mi explic ceea ce simteam. Stiamc a am inceput sa-l ignor ep Hiro, dar nu o facusem intentionat. Acel sarut... acele atingeri inofensive... Cevca s-a intamplat cand m-a atins si vroiam sa situ. De ce ma simteam atat de agitat? De fapt, nu eram agitat, eram confuz si nesigur.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:31 am

Ma bucuram de fiecare moment al sarutului,dar de odata s`a oprit brusc,insa am preferat sa tac si sa nu il supar.Poate il deranjasem cu ceva,asa ca doar l`am urmat fara sa mai zic nimic.Voiam sa ajungem mai repede si sa se schimbe,la cum arata erafoarte sensibil si putea raci imediat.Am ramas in spatele lui,insa nu am putut sa stau fara sa il intreb.
-S`a intamplat ceva?
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:44 am

Desi priveam fix in fata, l-am auzit ep Hiro in spatele meu. Eram sigur ca era ingrijorat si priobabil se intreba ce naiba se intamplase cu mine, dar nici macar eu nu stiam cum sa--i explic. Dupa cateva clipe i-am auzit vocea blanda. M-am oprit si l-am asteptat sa ajunga in dreptul meu, apoi i-am raspuns.
-Nu... Nimic, doar ca.... Imi e teama, atata tot.
Raspunul meu nu a fost unul foarte inteligent, dar mai mult nu puteam spune. Nu stiam sa-i explic ceea ce siteam.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:46 am

Asteptat un raspuns in timp ce stateam in spatele lui si inaintam pas cu pas.Deodata s`a oprit si i`am auzit vocea,parca nu stia cum sa explice,oricum nu intelesesem mare lucru.Am ajuns in dreptul lui,oftand.
-Iti e teama...de mine? l`am intrebat,fiindu`mi foarte frica ca acel raspuns sa fie unul afirmativ.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 5:51 am

Nu stiam ce sa fac si cum sa-i explic. Eram intr-os ituatie neplacuta si ma simteam ca intre ciocan si nicovala. Nu vroiam sa intelega gresit pentru ca eu chiar tineam la el.
-Nu, Hiro. NU de tine mi-e teama, am zis, apoi mi-am incrucisat usor bratele, mangaindu-mi-le usor cu palmele. NU faceam sta din cauza frigului, ci cin cauza nesigurantei.
-Pur si simplu mi-e teama sa nu te pierd... Totul se poate termina in urmatoarea secunda...

Ultima editare efectuata de catre Akemi in Vin Aug 06, 2010 6:05 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:04 am

Cand l`am auzit,mi`am lasat capul in jos.Se pare ca nu il convinsesem indeajuns ca sa ma creada ca il iubesc prea mult.Mi`am pus mainilepe umerii lui si mi`am ridicat capul,privindu`l fix in ochi cu ochii mei negrii sclipitori.
-Akemi..eu..eu chiar te iubesc!
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:07 am

Mi-am ridicat socat privirea spre el cand l-am auzit. Sa fi fost si la el dragoste la prima vedere? Chiar nu-mi venea sa cred ceea ce auzisem si icnercamsa-mi dau seama daca nu cumva se perecea totul in imaginatia mea. Dar, nu. Totul era foarte real. L-am privit si eu in ochi si am putut citi sinceritatea din privirea lui. Am sarit imediat la el in brate.
-Imi pare rau... Si eu te iubesc.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:24 am

M`am simtit asa bine cand a sarit in bratelemele,l`amluat ca pe o mireasa si i`am zis sa ma conduca spre casa lui,pentru ca asa aveam sa il duc.Imi simteam mainile si hainele ude,dar nu imipasa,voiam doar sa il tin in brate.
-Deic...la stanga sau la dreapta?
L`am intrebat,dorind sa ajung cat mai repede.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:32 am

Am simtit cum m-am ridicat de pe pamant. Mi-am dat seama ca Hiro m-a luat in brate si m-a invartit. Judecand dupa intrebare, mi-am dat seama ca avea de gand sa ma duca asa pana acasa.
-La dreapta, dar sa stii ca nu trebuie sa ma duci inn brate pana acolo. Ce va crede lumea? am chicotit.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 6:42 am

Am luat`o la dreapta,uitandu`ma in jur cand am auzit ca a zios de lume.
-Eu voi fi taxiul tau..sisa sti ca nu trebuie sa ma platesti,sau..poate da ,dar mai tarziu!am zambet malefic,sarutandu`l imediat pe nas.
M`am uitatin jur si intr`adevarse uitau unele persoane la noi,dar putin imi pasa.
-Si ce daca?O sa vada un inger in adevarat sens al cuvantului,i`am zis,grabind pasul.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:03 am

Am ridicat din umeri si n-am mai zis nimic. L-am lasat sa ma duca in brate, incercand sa evit privire curioase ale celor din jur. Eram sigur ca aveam sa platesc asta, dar habar n0aveam cum.
-Cred ca ar trebui sa fac asta mai desc, i-am zis relaxandu-ma. Imi place sa ma duca cineva in brate.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:06 am

Si mie imi placea sa il tin in brate,ma simteam ca un print ce avea cel mai depret lucru in bratele lui,ce nimeni alt cineva nu il putea avea.Ma simteam ca intr`o poveste,un basm ce astepta sa fie citit.Ma simteam bine in orice caz,asta doar pentru ca ma aflam cu el.Fiindca grabisem pasul am ajuns repede in fata unei case.
-Aici locuiesti?l`am intrebat pentru a ma asigura,cu toate ca era singura casa din jurul meu,dar nu ma deranja daca faceam alt drum si daca il gresisem pe acesta.Atata timp cat era cu mine,era totul perfect.
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:23 am

Intr-un final am ajuns la mine acasa. I-am raspuns ca daca cand m-a intrebat daca aici stau. Evident, nu era greu de ghici ca aceea era casa mea.
-Acum cred ca imi poti da drumul, am zis chicotind.

off: daca vrei imi fac si eu un apartament si putem continua acolo :-?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 06, 2010 7:25 am

M`a usurat raspunsul lui,asa cal`am lasat jos,ciufulindu`i parul.
-Dragut loc!i`am zis zambind,cum faceam mereu,privind acea casa.Mai bine te`ai schimba,ai stat cam mult ud...am continuat asteptand sa intre el primul in casa.

off:dap,cred ca e mai bine asa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Departe de intuneric
Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Raiul :: Camere-
Mergi direct la: