my-world
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

my-world

academy rpg

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Departe de intuneric

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
Akemi

Akemi

Data de înscriere : 03/08/2010

Departe de intuneric - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:04 am

Am ramas de-a dreptl socat cand am auzit ce a zis. Mi-am lasat imediat privirea in jos si m-am foit pe canapea. Mi se facuse foarte cald ditr-odata si mi-am desfacut primii nasturi de la camasa. Ma uitam cand la unul, cand la alutl, simtindu-ma tot mai constrans. Speram sa-mi revin incetul cu incetul pentur ca nu vroiam sa le stric seara.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:06 am

M-am asezat pe canapea,stand langa pusti,intr-un stil mai golanesc,privind pe geam tacut.Inca o zi pierduta....
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:07 am

Am luat sticla de alcool,fericit ca a fost de acord cu asta.Pe langa sticla am luat si 3 pahare si m`am indreptat spre ei,incepand sa rad.
-Hey,Akemi,mai mult de un pahar nu o sa te las sa bei,chicotesc,incercand sa`l fac sa zica ceva,sa mai vorbeasca.
Pun paharele pe masa si torn in ele,lasand sticla langa.
-Serviti`va !
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:08 am

Am apucat un pahar,stand turceste mai nou,dandu-l imediat pe gat,fiind obisnuit cu alcoolul
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:12 am

Am dat afirmativ din cap si am luat paharul de pe masa. Andy l-a dat imediat pe hat. Mda.. nu pot spune acelai lucru si in cazul meu. Am luat o gura de alcool. Nu era rau deloc. Imediat am dat pe gat tot paharul si m-am uitat la Hiro.
-Nu ma subestima.
Bineinteles ca vroiam sa fac pe durul, ca de obicei, dar niciodata nu-mi iesea pentru ca infatisarea mea ma dadea de gol.
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:14 am

Ramasesem ultimul cu paharul plin si totusi nu aveam de gand sa il beau,numai la anumite ore aveam chef de ceva alcool iar acum,nu.
-Ok pustiule,ia`o mai usor.De la apa pe care ai vrut`o tu si la whiskyul asta e o diferenta mare,incerc sa`l avertizez,facandu`i semn brunetului sa `si mai toarne daca vrea.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:14 am

-Fac paiu ca din 2 e deja pa
Spun ranjind,privindu-l pe pusti amuzat
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:17 am

Mi-am intors privirea spre Andy. Ma provocase, dar nu vroiam sa arat asta. Cred ca asta si vroia...
-Ahm. Nu ma subestima, am zis din nou, mult mai hotarat ca si pima data.
Mi-am mutat privirea spre Hiro. Nu i-am zis nimic, apoi mi-am lasat din nou cpaul in jos. Incepusem sa nu ma simt bine acolo pentu ca eram singurul timid...
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:19 am

-Bine,nu te subestimez da' n-ar strica sa vorbesti si tu mai mult.
Spun punandu-mi inca un pahar,dandu-l imediat pe gat
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:20 am

-Ce spui de un suc? Si ca sa nu fi singurul,o sa beau si eu,ii zambesc satenului,intinzandu`mi putin mana spre fata lui,atingandu`i obrazul cu un deget .Ma ridic de la masa,luand doua doze.
-Andy,tu nu cred ca te compari cu sucul,deci presupun ca ramai la sticla aia de whisky,asa e ?
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:22 am

-Mda...sucul imi da dureri de stomac
SPun stramband usor din nas,privindu-l pe baiat
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:25 am

Mi-am ridica din nou privirea spre Hiro si am cascat ochii cat cepele. In momentul in care mi-a aitns fata cu degetul am simtit cum inima a inceput sa o ia razna. Mi-am lasat rapid prvirea in jos, ascunzandu-mi fata cat puteam de bine pentru ca simteam cum ma inrosisem. Imi venea sa ma iau sisa plec de acolo, dar nu ma pricepeam la minit...
-Daca vrei sa stii ceva, i-am zis lui Andy, intreba-ma. Raspund la aproape orice intrebare.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:26 am

-Na,nu-mi vine nimic in cap.Poate mai incolo
Ranjesc malefic,facandu-i semn lui Hiro ca pustiul s-a indragostit
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:28 am

Vin cu dozele de cola si ii dau una tipului.
-Asta e pentru ca pari cam adormit.
M`am asezat langa el,in partea opusa,Akemi fiind la mijloc,intre mine si Andy.Am desfacut cu grija doza sperand ca nu va sari,asta doar daca nu era prea agitata,apoi am gustat,fara sa il bag in seama pe brunet,voiam sa ma paropii mai mult de pusti,curios de cum va reactiona.
-Pot sa te intreb eu ?
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:33 am

Am luat doza de suc de la Hiro, dar fara sa-l privesc. Am rasuflat usurat cand l-am auzit pe Andy ca mi-a zis ca nu ar ce sa ma intrebe. Totul mergea din rau in mai rau. Hiro s-a asezat pe canapea langa mine, eu fiind intre cei doi. Eram atat de agitat incat nici doza nu eram in stare sa o deschid.
-Pot sa te intreb eu? l-am auzit pe Hiro.
Mi-am mutat privirea spre el, privindu-l nesigur.
-Bineinteles, am incercat sa zambesc. Orice....
De ce presimteam ac aveam sa regret?
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:37 am

Aproape terminasel doza pana mi`a raspuns el,pentru ca o simteam cam usoara.Am lasat`o pe masa din fata mea,stand mai relaxat acum.
-Perfect,ma gandeam ca nu vei vrea sa auzi o intrebare de la mine,insa...astept raspuns! i`am zis,mai mult soptind ultima fraza.
-Ti`ar placea daca ai fi cu doi tipi in acelasi pat,sa zicem,cu mine si cu Andy?Si sa nu te gandesti la povesti de adormit copii,pentru ca nu la asta m`am referit.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:38 am

-Oooo da,si uite ca am inceput
Spun eu chicotind malefic,de-a dreptul amuzat de ce-a intrebat baiatul
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:42 am

Mi-am ridicat capul spre el, privndu-l cu aceiasi ochi mari. Evident ca nu la povesti de adormit se gandea. M-am uitat la Andy care parea foarte amuzat de situaite. Imi venea sa ma bag in pamant, dar trebui a sa-l raspund la intrebare...
-Ahm... Nu stiu..., am zis ezitand, lasandu-mi capul in jos. Nu eram obisnuit cu asmenea propuneri.

Ultima editare efectuata de catre Akemi in Mar Aug 03, 2010 8:45 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:45 am

-Mai,mai,nu vezi ce-i faci?Acum s-a rusinat.Cat de cute e
Spun eu ciufulindu-l
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:48 am

-Un 'nu stiu' nu e un raspuns,am zis serios,ducandu`mi privirea spre Andy,ranjind intr`un fel amuzat ,nu ma puteam abtine.Odata ce l`am intrebat trebuia sa duc asta pana la capat.
Am mai luat cateva guri din doza pana ce am observat ca s`a terminat.
-Deci..da sau nu ?
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:53 am

M-am incruntat si n-am mai raspuns nimic. Am pus doza de cola pe masa, incercand sa-mi revin, apoi m-am uitat cand la Hiro, cand la Andy. Amandoi aveau chef sa faca misto de mine si nu-mi placea. M-am ridicat de pe canapea si le-am zis, fara sa ma introc cu fata la ei.
-Daca aveti chef de misto, alegeti-va pe altcineva. Eu am plecat!
Eram hotarat sa plec pentru ca nu vroiam sa fiu luat la misto.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:55 am

L-am prins de mana,tragandu-l inapoi pe canapea,cu forta
-Stai cuminte pustiule,glumeam si noi
Sus In jos
Kahiro

Kahiro

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:57 am

-Da,era doar o gluma.
Am decis sa termin,poate ca nu fusese o idee prea buna si poate ca mai bine mi`as fi cerut scuze.
-Pe el nu stiu daca il ierti,dar pe mine da,ok? i`am zis pe un ton cald,apropiindu`mi fata de a lui.
Sus In jos
Andy

Andy

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 8:59 am

-Oi,lasa iertatul.Mai bine ar spune ce ar face,ca nu e greu,nu?
Spun eu incepand sa chicotesc
Sus In jos
Akemi

Akemi

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitimeMar Aug 03, 2010 9:05 am

Am simtit o mana apucandu-ma de incheitura si tragandu-ma pe canapea. Ma uitam confuz la amandoi, nestiind ce aveau de gand sa faca. Mie nu mi s-a parut ca totul a fost o gluma pentur ca Hiro a parut foarte serios. Nu m-am mai chinuit sa ma ridict, dar priveam fix in fata. Nu eram o fire care tinea suparare asa ca aveam sa-i iert pe amandoi, dar cand m-am uitat din nou la Hiro,a m observat cuum si-a apropiat fata de a mea. Inima a inceput sa-mi bata si mai tare si am devenit agitat din nou. Am dat afirmativ din cap, deschizand gura sa zic ceva, dar n-am reusit sa zic nimic. Am tacut putin, reusind intr-un final sa scot ceva pe gura.
-Va iert pe amandoi, am zis aproape soptind.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Departe de intuneric   Departe de intuneric - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Departe de intuneric
Sus 
Pagina 2 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
my-world :: Case :: Raiul :: Camere-
Mergi direct la: